Az alapítvány célja, hogy a külhoni magyarok megmaradásának elősegítése céljából a Kárpát-medencei és tengeren túli (diaszpóra) magyarság összetartozásának tudatát erősítse, az anyaországgal való kapcsolattartását elősegítse. Cél, hogy a hazai és nemzetközi közvéleményt tájékoztassa a külhoni magyarság életének eseményeiről, és ezzel ébren tartsa az érdeklődést a kisebbségi magyarság sorsa iránt.

Támogatóink:

 

2015

kedd, 2015. június 16. 21:10, Nézettség: 4438

PDF formátumban letölthető itt. Az alapítvány egyik fő tevékenysége a MagyarVagyok.hu honlapon található ismeretterjesztő felületek bővítése. A honlapon a magyar történelem, irodalom, művészet alakjairól, a magyar konyha és a főzéshez használt növényvilág használatáról, a magyar sport, filmvilág híres teljesítményeiről találhatók páratlan információk.

Képek

csütörtök, 2015. március 5. 23:42, Nézettség: 9592

Segíts nekünk, gondolj ránk, amikor az adód 1 % -ról döntesz !Ezzel Te is részese lehetsz újabb magyar értékek megmentésének ,közkedvelt oldalaink fejlesztésének és közös rendezvényeink finanszírozásának .Számítunk Rád, add nekünk adód 1%-át ! Adószámunk: 18338317-1-41 Rendelkező nyilatkozat itt.  Ha többett szeretnél tudni az alapítvány eddigi tevékenységéről, akkor kattints ide.

2 bejegyzés | 1 / 1 oldal