péntek, 2016. január 8. 01:07
Az üzenőfalon finomhangoltunk ismét

- az üzenethez csatolhatók képek (nem csak egy) a számítógépről, és internetes cím (URL) megadásával akár az internetről is.
- a videó (YouTube) url t a szövegdobozba másolva a videót (1 db) csatoljuk a hozzászóláshoz
- audió (mp3 és ogg fileformátum) url csatolható az üzenethez, ami egy lejátszót jelenít majd meg amiben az adott állomány lejátszható
- régió cimke csatolható az üzenetekhez
- saját bloghoz csatolhatók az üzenetek

- mindez módosításkor megváltoztatható, utólag lehet képet, videót, audiót csatolni az üzenethez.

- az üzenetek "tetszik"elhetők
- az üzenetek áthelyezhetők egy másik üzenet alá válaszként, vagy a válasz hozzászólásból lehet fő mondanivalót csinálni, ha szeretnénk az oldalunkat rendszerezni. ehhez a megfelelő hozzászólás azonosítót kell jó helyre bemásolni és lementeni.

- megváltoztattuk az alapértelmezett kimutatási sorrendet. előtérbe hoztuk a válaszokat, és igy a régi hozzászólások egy egy válasszal bármikor előtérbe hozhatók. ha viszont ettől szeretnénk eltekinteni, akkor az oldal alján levő jelőlőnégyzet megváltoztatásával visszaállíthatjuk ideiglenesen a főhozzászólások szerinti rendszerezést.
péntek, 2016. január 15. 17:30
#Hashtag elhetők az üzenőfalon levő kulcsszavak.
A " # " #kettoskereszt jellel bármilyen !!! ékezetmentes !!! karaktersor megjelölhető.

A kattinthatóságát egyenlőre kikapcsoltuk, először a jelenlegi üzenőfalon levő opció csomagot szeretnénk implementálni a csoport témákban, videó hozzászólásokban, cikk hozzászólásokban és mikor több helyről szállnak majd a kettőskeresztek kidolgozzuk a hozzátartozó gyűjtőoldalt is.

Aki tudja hogy kell használni, már szórakozhat vele, hogy gyűljenek a feldolgoznivalók az adatbázisban. A szövegrészben linkként lesz kimutatva.
#voila
szombat, 2015. december 19. 22:29
Az üzenőfalon levő írások mától valamelyest rendszerezhetők.
Ha valaki az üzenőfalunkon hozzászól valamihez, de ezt nem a "VÁLASZ" opció megnyomása után teszi, akkor ez mint egy új bejegyzés jelenik meg az üzenőfalunkon. Ha úgy ítéljük meg, hogy ez a hozzászólás jobban mutat egy másik bejegyzés alatt, akkor az "ÁTHELYEZÉS" ikonra kattintva megadhatjuk a hozzászólás azonosítót, ahova a bejegyzést szeretnénk sorolni.
A hozzászólás azonosító szintén az "áthelyezés" gomb megnyomásakor jeleníthető meg.
hétfő, 2015. december 7. 10:41
Néhány hete változtattunk a profil oldal kinézetén, elrendezésén és azt tapasztaltam, hogy a lehetőségekkel nem sokan élnek. Ezeket szeretném egy kicsit részletezni, hátha kedvet kaptok az oldalatok kiszínezéséhez.

A profil képek feltöltésekor egy meglevő nagy képből ki lehet vágni azt a kockát ami a legmegfelelőbb imázs megunkról. Az ablak alján levő + - 1, 5, 10 es gombokkal lehet az alapértelmezett kocka nagyságát növelni vagy csökkenteni, hogy beleférjen a kívánt képrészlet. Ez 1, 5, 10 pixellel növeli vagy csökkenti a kocka nagyságát. Az egérrel az előtérbe hozott rész tetszőlegesen mozgatható, és a mentéshez elég rákattintani.

Több profil képünk is lehet egyszerre a rendszerben. A profil képünkön levő fényképezőgép ikonra kattintva a legördülő menüből kipipálhatjuk azt is, hogy ezek a képek véletlenszerűen váltakozzanak. Az utoljára lementett kép lesz az, ami a különböző hozzászólásoknál szerepel, viszont ha valaki meglátogatja az oldalunkat, az oldal frissítésekor más és más arcunkkal találkozhat. Akár már feltöltött képek közzül is választhatunk profil képet, nem kell újból feltölteni a képeket, és ha a kivágás nem sikerült elsőből tökéletesre, az ÁTHELYEZÉS opció segít ebben.

A profilképeket az adminban továbbra is felülbíráljuk. Nem lehet kutya, cica, stb profil képpel szerepelni az oldalon, még sokadik profilképként sem.


A borítóképeknél sokkal nagyobb a szabadság. Bármilyen képet fel lehet tölteni, ha nem akarjuk az alap zöld színt a profilképünk alatt. Ide is lehet több képet feltenni, és lehet ezeket is véletlenszerűen bemutatni, hogy mindég más és más színben lepjük meg a látogatóinkat.


A profilkép és borítóképekre kattintva a képek eredetijét is megtekinthetjük, nagyobb felbontásban. Ezeket lehet "tetszik"elni, hozzászólni ... lehet, hogy valamikor majd versenyt is rendezünk abból, hogy kinek van a legtöbb "tetszik"je a profilképeken.

"Tetszik"érteni? ;)hétfő, 2015. december 7. 10:11
A videók oldalakon ismét van újítás.
Midegyik videó alatt lehetőség van arra, hogy az adott videót egy kategóriából egy másikba tegyünk.
Erre akkor van szükség, ha azt tapasztaljuk, hogy a videót feladó nem sorolta megfelelő helyre az anyagot.
Egy kattintással ez a változtatás megtörténik, csak ki kell választani a legördülő menüből a megfelelő kategóriát, és meg kell nyomni a MENTÉS gombot.

A különböző kategóriákban keresgélve tapasztalható, hogy olyan videókkal találkozunk amelyek nem oda valók.
pl. a legújabb magyar videók oldalon lapozgatva
www.magyarvagyok.com/videok/magyar
a magyar videók közt szemet szúr az idegen nyelvű anyag. van olyan is, amelynek a címe más nyelvű, viszont a benne levő anyag magyar, vagy magyar felíratos, és akár maradhat is a magyar videók közt. A magyar nyelvű előadókat akik más nyelven is énekelnek személy szerint szintén a magyar kategóriába sorolnám, de ezt mindenki videó nézés közben döntse el, hogy szükséges-e a kategória változtatás.

A szűrést magyar (vagy nemzetközi) videókon belül le lehet szűkíteni egy egy külön kategóriára, és azon belül lehet szükség esetén rendszerezni.

Azoknak akik segítenek az utólagos rendszerezésben egy külön oldalt dedikálunk
www.magyarvagyok.com/videok/rendszerezok ,
mert tapasztaltunk olyat, hogy van akinek számít a különböző toplistákon szereplés.

Az alapgondolat az, hogy egy tartalmas, és ha lehet valamennyire rendszerezett kikapcsolódást tudjunk nyújtani azoknak akik az oldalunkat választják.

Ebben kérjük, köszönjük a segítséget.
kedd, 2015. december 1. 14:15
A videók oldalon különválogattuk a legújabb magyar, és a legújabb nemzetközi videókat.
Ezek megtekinthetők külön külön:
www.magyarvagyok.com/videok/magyar/1.html
www.magyarvagyok.com/videok/nemzetkozi/1.html

és egybemosva is ahogy eddig volt
www.magyarvagyok.com/videok/1.html

A videók feladásakor csak a kategóriákra kell odafigyelni, és akkor minden tökéletes, az videó adminok nem kell utólag átválogassák a dolgokat.

Azt is meg lehet most már nézni, hogy milyen videókat néztek az oldalon az elmúlt egy órában
www.magyarvagyok.com/videok/elmult-egy-oraban-nezett
csütörtök, 2013. augusztus 1. 18:18
a főoldalon levő LEGÚJABB ALBUMOK a képekkel spammelő tagok albumjait kiszűri a kimutatáskor.
ezek a képfeltöltések továbbra is megjelennek az ismerősök aktivitásában, illetve a FOTÓK oldalon.
szombat, 2013. július 27. 16:33
A blogokban is megjelenő tartalmaknak egy új gyűjtőoldal körvonalazódik a
www.magyarvagyok.com/blog linken, ami elérhető a Tartalom menüpont alól. Lehet írogatni.

szombat, 2013. május 11. 12:11
Minden cikkhez lehet RÉGIÓ CIMKÉKet csatolni.
A régió cimkékkel megtűzdelt cikkek megjelennek a régiók megfelelő oldalain, ezzel színesítve az adott területi egységhez tartozó oldalt.
A cimkét (TAG) a cikk végén lehet megkeresni és a cikkhez csatolni.
A cimke csatolás nem csak az adminisztrátor vagy a cikk szerkesztők kiváltsága, mindenki cimkézhet cikkeket.
szombat, 2013. május 11. 11:18
Új regionális beosztással szeretnénk segíteni a területi közösségek, értékek beazonosítását és az adott régióban zajló események nyomon követését.

www.magyarvagyok.com/regio

Minden profil linkel az új régió oldalakra, ott ahol a lakhely ki van töltve.
www.magyarvagyok.com/index.php?page=edit_profile&sub=contact - itt lehet a lakhelyet meghatározni, és szintén itt lehet korábbi lakhelyeket is megadni. A korábbi lakhelyek a régió oldalon mint shortcut linkek működnek, így egy kattintással meg lehet nézni, hogy a számunkra kedves, ismert régiókban épp mi az aktuális.

Jelenleg a régió oldal tartalmazza a régióhoz tartozó eseményeket, apróhirdetéseket, szolgáltatásokat, iskolákat, a régióban született és elhunyt (az adatbázisunkban szereplő) hírességeket, és a régióhoz kapcsolódó (megcimkézett) cikkeket.

A bal oldali menüben lehet navigálni a régiók oldalakon, szinteket lépegetve. Itt van feltüntetve, hogy milyen területi egységek tartoznak az adott régiókhoz, ezekre kattintva tudjuk gorcső alá venni az adott szintet.

A zárójelben levő számok az adott régióban regisztrált tagok számát (akik kitöltötték ezt az adatot) mutatja.
hétfő, 2013. május 13. 08:53
Nagyon jó ötlet! : )
szerda, 2013. május 8. 22:01
elkészült a Chat archívumunk.
itt visszaolvashatók a korábbi csevegések, illetve megtekinthetők azok az üzenetek is amelyeket a rendszer valamilyen okból nem sikerült kézbesítsen.
az el nem olvasott üzenetek miatt villog a chat ki be kapcsoló gombja,
ezt a villogást most lehet orvosolni, ha az ember megnézi azokat az üzeneteket, amelyeket eddig nem volt alkalma elolvasni:
www.magyarvagyok.com/index.php?page=messages&sub=chatmessages
Jó csevegést!
43 bejegyzés | 1 / 5 oldal
 

mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.