mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.

 

2010 -

kedd, 2010. november 23. 01:49, Nézettség: 265383

Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon. Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben.    Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/ magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.

vasárnap, 2010. november 14. 23:17 » Javaslatok / Hibajelentés
talán már egyeseknek feltünt és valószinüleg a kiváncsiabbak már rá is kattintottak a COOLIRIS nevü linkre a fotók nézegetése közben, mindegyik fotó jobb felső sarkában. ez nem más mint egy flash képböngésző, ami a képek nézését látványosabbá és kellemesebbé varázsolja.

az igazi élmény a teljes képernyős képböngészés, ehhez viszont a képernyő jobb alsó sarkában levő legszélső ↖↘ gombocskát kell megnyomni.
kilépni a teljes képernyős üzemmódból az ESC gombbal lehet. még egyszer megnyomva az ESC gomb bezárja a Cooliris flash képböngészőt.

Coolirisen belül működnek a ←↑→↓ kurzor gombok, a SPACE gomb elinditja és megállitja a vetitést, de persze minezt és még ennél többet is lehet az egérkével csinálni.

Kellemes képböngészést.

szerda, 2010. november 3. 14:47
a Művészeti Galériába egyenlőre én szoktam képeket beválogatni.
ha valami elkerülné a figyelmem és egy szép alkotás / fotó nincs bent a galériába nekem lehet jelezni és intézkedem.

a képeknek nevet is lehet adni, ez több szempontból fontos lehet. az egyik és legfontosabb az lenne, hogy az adott fotó / alkotás nem mint NÉVTELEN szerepel a galériában és az alkotó profilján, hanem mint egy megkeresztelt alkotás. vannak alkotások ahol a név beszükiti a lehetőségeket, de szerintem ott is az alkotónak volt egy eredeti elképzelése és igy a cim jogos.
a másik előnye az elkeresztelt alkotásnak az, hogy a kép alján megjelenik a Facebook megosztás lehetősége, igy lehet népszerűsiteni az alkotást más oldalakon is.

a képeket a FOTÓK menüpont alatt az ALBUMOK MÓDOSITÁSA oldalon lehet JOBBRA és BALRA forditani a MODOSITÁS gombbal az adott album és kép kiválasztása után.
3 bejegyzés | 1 / 1 oldal