Házasságot megáldó istentisztelet

Házasságot megáldó istentisztelet
HÁZASSÁGUNKÉRT!
2017. február 12-én, vasárnap délután a 17 órakor
kezdődő istentiszteleten áldást kérünk a házasságokra, illetve a házaspárokra a Temesvár-Belvárosi Református Templomban. 

Az igehirdetés alapgondolata aktuális a Reformáció 500. évében: Reformációt a családba! Családi reform, avagy Jákób második látogatása Bételben

Az istentisztelet keretében az idén kerek évfordulós házaspároknak oklevelet adunk át. Kérjük, telefonon jelentkezzenek be előre, hogy az emléklapokat előre kitölthessük!
Meghívott vendégeink Kátoli Gábor és felesége Veronika, öt gyermekükkel együtt Mohácsról érkeznek közénk. Isten megtapasztalt szeretetéről tesznek bizonyságot, MEGTARTÓ HŰSÉG címmel.

A Reformáció 500. évében vágyakozzunk arra, hogy Isten Igéje szerint újuljon meg az életünk. Imádságban kérjük Istent, hogy reformálja meg Igéjével és Szentlelkével a házasságunkat, családi életünket is!

Ezért szeretettel hívunk és várunk minden kedves testvért Isten jelenlétében hálát adni, áldást kérni, megújulni.

Az alkalmat román nyelvre fordítjuk. Ahhoz, hogy a fordítást hallgathassa a román nyelvű házastársa, szüksége lesz egy FM rádióra, amin az általunk megadott frekvencián hallgathatja az istentisztelet fordítását. NE FELEDJE OTTHON A FÜLHALLGATÓT, különben nem működik!

GYEREKFELÜGYELETET biztosítunk a BABA-MAMA szobában!

Imádságos szívvel és szeretettel, 
Fazakas Csaba lelkipásztor és Demeter Sándor lelkipásztor
Szerkesztés dátuma: hétfő, 2017. február 6. Szerkesztette: Demeter Sándor
Nézettség: 1,107


   


Tetszik