GYEREKKLUB ÉS CSALÁDOS ISTENTISZTELET

GYEREKKLUB ÉS CSALÁDOS ISTENTISZTELET

Kedves Szülők, Nagyszülők!

A tanévvel együtt újra elkezdődnek gyülekezeti szinten is azon alkalmak, amikor a gyermekek és fiatalok lelki nevelésére, illetve a családok lelki egészségére is odafigyelünk.
A VASÁRNAPI ISKOLÁK és GYEREKKLUBBOK célja is az, hogy gyermekeink már kicsi koruktól hallják az evangéliumot, megérezzék Isten feléjük áradó szeretetét, imádkozni tanuljanak, énekeket tanuljanak és énekeljenek is.


A VASÁRNAPI ISKOLÁK-at minden vasárnap, a délelőtt 10:00 órakor kezdődő istentisztelet ideje alatt tartjuk. Ez tulajdonképpen gyermekistentisztelet, amikor a bibliai történeteket a gyermekek szintjén elmagyarázzuk, énekelnek, imádkoznak, perselyeznek, mint a szüleik a templomban.


A GYEREKKLUBBOK-at minden hónap első szombat délelőttjén, 10:00-13:00 között tartjuk. Ezeknek a szombati kluboknak lehet egy olyan előnye is, hogy ilyenkor a házaspár időt tud tölteni egymással is, míg gyermekeik jó helyen vannak és hisszük, hogy jót tanulnak.

CSALÁDOS ISTENTISZTELETEK, minden hónapban egyszer, a GYEREKKLUB-ot követő vasárnap délelőtt 10:00 órától tartunk. Ezen az istentiszteleten a szülők gyermekeikkel együtt vesznek részt az egész istentiszteleten, és érdekessége az alkalomnak az lesz, hogy ilyenkor a megtanult gyermekénekekből is éneklünk közösen a gyülekezettel.


2013. OKTÓBER 5-én, 10:00-13:00 között lesz az első GYEREKKLUB és vasárnap, október 6-án, 10:00-től lesz az első CSALÁDOS ISTENTISZTELET. 


Szeretettel hívunk és várunk az Úr Jézus hívó szavaival: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan!" Máté 11,28

Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2013. október 3. Szerkesztette: Demeter Sándor
Nézettség: 1,226


   


Tetszik