Miért jó a Dávid ifi?

Miért jó a Dávid ifi?

Gondolom diákként rengeteg társasághoz tartozhatsz, rengeteg dolgod van és sokszor úgy érzed, hogy nincs mindenre időd, hiszen 24 óra az igen kevés! Egyes helyekre önként méssz el, másokra viszont köteleznek a szülők, tanárok!

A Dávid ifi egy olyan hely, ahová nem kell, hogy noszogassanak, hanem önként és boldogan megyek! Itt találkozhatok barátaimmal és igen érdekes témákat vitathatunk meg a mindennapi életünkből az Ige fényében! Párkapcsolat, baráti kör, hogyan éljünk, egy csomó olyan dolog, amely foglalkoztatja a mai fiatalokat! Itt nyugodtan kifejthetem véleményemet vagy ha nem vagyok annyira beszédes, akkor hallgathatom mások véleményét!

Az is nagyon jó, hogy az egész nem olyan, mint egy klub, hiszen minket az Ige köt össze. Van Valaki, aki közös, akinek a véleményére és tanácsaira figyelünk. Sokszor nem teljesen érthető, hogy mi is Isten célja, terve velünk, épp ezért jók ezek az alkalmak mert sok mindenre fényt derítenek, hiszen közösen könyebben értjük meg a Bibliát!

Ha már reklám, nem szabad elfelejtkezni az extrákról sem: sokat nevetünk, rengeteg a vicces fazon, nagyon gyakran kajálunk és majdnem minden alkalomkor van egy olyan kedves ifis, aki épp csokit vagy más édességgel lep meg minket! Sokat énekelünk, játszunk, filmet nézünk és kirándulunk  ( a Kladovai táborok felejthetetlenek!!!!!! )

Szeretném, ha TE is csatlakoznál hozzánk mert egy befogadó közösség vagyunk, akik próbálunk az élet zavaros vizén evezni Isten segítségével!

Ha már konfirmáltál vagy pedig már vagy 14 éves és érdekelnek vagy kiváncsi vagy, hogy milyen is lehet egy ilyen alkalom, akkor ne tétovázz, hanem gyere el,

HÉTFŐN 18-19.30 - gyülekezeti teremben tartjuk

Szerkesztés dátuma: hétfő, 2014. szeptember 29. Szerkesztette: Demeter Sándor
Nézettség: 1,160


   


Tetszik