Minden ami árt ,, de főleg ami használ az egészségnek ! Az utóbbi hónapokban életmód váltás történik az otthonomban.. Igyekszem megszabadulni, ( amennyire lehet ) minden káros , ártalmas mérgező anyagtól, úgy étkezés mint tisztálkodó és tisztitószerek terén. Megintcsak a barátaim által kapott irományok alapján kezdtem tovább kutatni, úgy a neten, a témával kapcsolatban ,mint a saját emlékezetemben, Anyám és Nagyanyám jólbevált , hagyományos módszerei után .

 
vasárnap, 2013. szeptember 8. 23:37, Nézettség: 1041

Íme, egy kis hasznos információ. Azt tudtam, hogy sok vizet kell innunk, de azt nem, hogy az időzítés is nagyon fontos. A megfelelő időben fogyasztott víz maximalizálja az emberi test működését :  2 pohár víz rögtön felébredés után segíti a belső szervek működését.   1 pohár víz étkezés előtt 30 perccel elősegíti az emésztést.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 23:33, Nézettség: 1195

A jótékony alma     >  Egyedül az alma az a fajta gyümölcs, amit más ételekkel is együtt ehetünk, anélkül, hogy erjedés lépne fel. >  >  Ezt már az ókorban is tudták róla, ezért is nevezték a gyümölcsök királynőjének.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 23:22, Nézettség: 1230

A citrom 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia.   "LEMONS are 10.000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY"   Az a jó, hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

vasárnap, 2013. szeptember 8. 23:04, Nézettség: 1045

Mai napi, gondolkodj:"Nemrég egy szupermarketben vásároltam, amikor a fiatal pénztároshölgy azt javasolta nekem, hogy inkább a saját táskáimat használjam,mert a műanyag zacskó nem környezetbarát. Bocsánatot kértem, éselmondtam neki, hogy "az én időmben nem volt még ez a "zöld" dolog.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 23:17
Igaz....
vasárnap, 2013. június 23. 16:04, Nézettség: 1755

PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség..., a RÁK.A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást. Közel 180 ezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr.

szerda, 2013. június 19. 15:26, Nézettség: 1507

Orvosság, mely az emberi szervezetet megszabadítja a zsíros lerakódástól, ér-elmeszedéstől, megelőzi az infarctust, a sclerosist, a tenocardiát és tumor-képződést.   Rendszeres használata megjavítja a látást, sőt az emberi szervezet frissességét és fiatalon-tartását is.   Ez a recept kínai ( Herpatin ) eredetű.

hétfő, 2013. január 14. 11:27, Nézettség: 2284

Dr. Tullio Simoncini szerepelt AZ ECHO tévében.Prof. Dávid Tamás műsorábanDr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel illetve tisztítókúrákon keresztül.Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet Dr.

szerda, 2013. január 9. 22:43, Nézettség: 958

Egyensúlyban az energiaáramlásJártak már úgy, hogy este későn alaposan bevacsoráztak, aztán éjjel egy és három között valamikor arra ébredtek, hogy úgy érzik magukat, mintha súlyos kövek lennének a gyomrukban? De miért éppen ebben az időben ébredünk fel, ha este megterheltük gyomrunkat? Az asztmások miért hajnali 3 és 5 között köhögnek a legintenzívebben, az epeproblémákkal küsz...

8 bejegyzés | 1 / 1 oldal