Minden ami árt ,, de főleg ami használ az egészségnek ! Az utóbbi hónapokban életmód váltás történik az otthonomban.. Igyekszem megszabadulni, ( amennyire lehet ) minden káros , ártalmas mérgező anyagtól, úgy étkezés mint tisztálkodó és tisztitószerek terén. Megintcsak a barátaim által kapott irományok alapján kezdtem tovább kutatni, úgy a neten, a témával kapcsolatban ,mint a saját emlékezetemben, Anyám és Nagyanyám jólbevált , hagyományos módszerei után .

 

2013 -

hétfő, 2013. január 14. 11:27, Nézettség: 2288

Dr. Tullio Simoncini szerepelt AZ ECHO tévében.Prof. Dávid Tamás műsorábanDr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel illetve tisztítókúrákon keresztül.Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet Dr.

szerda, 2013. január 9. 22:43, Nézettség: 959

Egyensúlyban az energiaáramlásJártak már úgy, hogy este későn alaposan bevacsoráztak, aztán éjjel egy és három között valamikor arra ébredtek, hogy úgy érzik magukat, mintha súlyos kövek lennének a gyomrukban? De miért éppen ebben az időben ébredünk fel, ha este megterheltük gyomrunkat? Az asztmások miért hajnali 3 és 5 között köhögnek a legintenzívebben, az epeproblémákkal küsz...

2 bejegyzés | 1 / 1 oldal