Minden ami árt ,, de főleg ami használ az egészségnek ! Az utóbbi hónapokban életmód váltás történik az otthonomban.. Igyekszem megszabadulni, ( amennyire lehet ) minden káros , ártalmas mérgező anyagtól, úgy étkezés mint tisztálkodó és tisztitószerek terén. Megintcsak a barátaim által kapott irományok alapján kezdtem tovább kutatni, úgy a neten, a témával kapcsolatban ,mint a saját emlékezetemben, Anyám és Nagyanyám jólbevált , hagyományos módszerei után .

 

2013 -

vasárnap, 2013. június 23. 16:04, Nézettség: 1750

PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség..., a RÁK.A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást. Közel 180 ezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr.

szerda, 2013. június 19. 15:26, Nézettség: 1501

Orvosság, mely az emberi szervezetet megszabadítja a zsíros lerakódástól, ér-elmeszedéstől, megelőzi az infarctust, a sclerosist, a tenocardiát és tumor-képződést.   Rendszeres használata megjavítja a látást, sőt az emberi szervezet frissességét és fiatalon-tartását is.   Ez a recept kínai ( Herpatin ) eredetű.

szombat, 2013. június 1. 00:05, Nézettség: 1381

Sör - nem csak innivaló Sokan azt hiszik, hogy a sör nem rejt egyetlen földbarát alternatívát semmagában. De ami tény az tény: sokféleképpen hasznát vehetjük az italnak. Csapolt sör, dobozos sör, üveges sör. Legtöbbször egy-egy jól sikerült este előtt és közben halljuk ezeket a szavakat.

3 bejegyzés | 1 / 1 oldal