Minden ami árt ,, de főleg ami használ az egészségnek ! Az utóbbi hónapokban életmód váltás történik az otthonomban.. Igyekszem megszabadulni, ( amennyire lehet ) minden káros , ártalmas mérgező anyagtól, úgy étkezés mint tisztálkodó és tisztitószerek terén. Megintcsak a barátaim által kapott irományok alapján kezdtem tovább kutatni, úgy a neten, a témával kapcsolatban ,mint a saját emlékezetemben, Anyám és Nagyanyám jólbevált , hagyományos módszerei után .

 
szombat, 2012. november 10. 23:45, Nézettség: 991

Érdemes tudni!    Elvégezték a következő kísérletet: vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben. Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

szombat, 2012. november 10. 23:46
Sosem szerettem, nem is használtam túl sokat .... 2-3 éve teljesen kiiktattam,,,,, nem hiányzik !!!
péntek, 2012. november 9. 22:43, Nézettség: 1135

Stroke Magyarországon Egyre többen hívják a mentőket, amikor a szélütés tüneteit észlelik. ... Az emberek sokkal bátrabban nyúlnak a telefon után, sokkal hamarabb kérnek segítséget. Jól tudják, hogy minden perc számít, hiszen, ha három órán belül sikerül a betegnek eljutnia a legközelebbi Stroke központba, úgy sokkal nagyobb esélye van a túlélésre. Dr.

péntek, 2012. november 9. 22:44
Nem árt tudni !
péntek, 2012. november 9. 09:22, Nézettség: 1140

Ez a lenyűgöző kis mosódió héj saponint tartalmaz, amelyet tisztításra használhatunk. Nem csak mosáshoz, de gyümölcsökhöz, a konyhában, háziállatokhoz és még sok minden máshoz is! Hogyan működik? A mosódió héj saponin tartalma kioldódik, amikor vízzel találkozik. A saponin felületaktív anyagként hat.

péntek, 2012. november 9. 09:36
Életmódváltás,,,,,, az egyik legjobb amit csináltam,,,, én már április óta mosódiót használok, úgy a mosáshoz , mint takaritáshoz. Április óta most fogyott el az első zsákocska amit rendeltem. Igy az ára relativ. Ha kiszámolnám hány kg szintetikus mosószert, és hány flakon tisztitószert vettem volna ezalatt a hónapok alatt, biztosan a mosódió győzne . De igy nincsenek flakonok, nem mérgezem sem magunkat, sem a vizet, sem a természetet a műanyag flakonok tömkelegével. Takaritashoz még segitségül hivom a szódabikarbónát , es a boraxot, az citromsavat , és az ecetet. Az ecet nagyon jól megfelel ruhaöblitönek is, kis vizzel, és esetleg néhány csepp illóolajjal. A levendula tán a legjobb erre a célra , főleg az ágyneműkhöz. Igaz az illat hamarabb elillan , mint a vegyi illatok, de marad utánna az egészséges frissesség . Érdemes megpróbálni !
péntek, 2012. november 9. 16:42
Rengeteg,,,,, vagyis csak a heja,,, a mellekelt pici vaszonzacskoba, 6-8 dio hejat kell rakni,, es ez 3 -szor is felhasznalhato,,,,, de ha pl osszegyult kevesbbe piszkos ruha, azt 4-re is kimosom vele. Mososzodaval kombinalom, foleg a feher ruhaknal.... igy nekem a fel kg fel evig eleg volt ...pedig mosok eleget !!
szerda, 2012. november 7. 08:57, Nézettség: 1262

2009.04.30. 14:10       A sertésinfluenzáról.   Az egyik szemem sír, a másik nevet.   1984 óta vagyok hentes és sok mindent láttam és sok helyen dolgoztam.   Nem azért dolgoztam sok helyen, mert rossz hentes vagyok, csak az ott tapasztalt dolgokat nem tudtam összeegyeztetni a lelkemmel.   Na, nem azért mert én 45kg-os Barbi baba vagyok.

szerda, 2012. november 7. 09:01
Szegény Anyám, mindig mondta , hogy már semmi sem a régi, nem olyanok az izek , mint azelött . MIndig kinevettük, pedig igaza volt ! Ez a ,, levél ,, is az igazát támasztja alá. Mostanában száműztem az étlapról a virsli , és párizsi féléket. Érdekes, nem is hiányoznak .))
hétfő, 2013. augusztus 5. 06:22
Hát igen, a multikat csak a profit érdekli. Lehet a gyógyszer és vegyiparral komoly összeköttetésben vannak.
Az egyik adja a betegséget okozó anyagokat a másik pedig ebből élve kezelgeti/fenntartja a betegségeket. Így mindenki nyereséges lesz csak a fogyasztó nem.
szerda, 2012. november 7. 00:19, Nézettség: 1148

1.)  Ha a ruhákra ragacsos gyümölcslé vagy cukros, szirupos üdítő ömlött, mosás előtt tegyél a foltra citromlevet.   2.)  A só az egyik leghatékonyabb folttisztító. A vörösborfoltot például tökéletesen eltünteti, ha azt előbb felitatod, majd beszórod vele. Elég, ha egy percig hagyod hatni.     3.

szerda, 2012. november 7. 00:20
Vissza a természethez, egyszerű és nagyszerű tanácsok......))))
kedd, 2012. november 6. 08:52, Nézettség: 928

  Nyolc fantasztikus zsírgyilkos   A tenger gyümölcsei Slankít és fitté tesz. Rák, kagyló, homár - a legjobb fehérje- és cinkforrás. Hatása: A zsírégetéshez pantotén-sav szükséges. Energiával tölt fel és segíti a zsírok leépítését. Magas fehérjetartalma pedig lehetővé teszi, hogy a szervezet elegendő zsírfaló hormont termeljen. És akkor beindul a fogyás...

kedd, 2012. november 6. 08:54
Hasznos és kellemes ( finom ) tanácsok, a kg-al küzdőknek .))
szombat, 2012. november 3. 11:33, Nézettség: 931

ÉGÉSRE-TOJÁSFEHÉRJE!!!       Egy kurzuson tanították,ahol a tűzoltókat készítették fel       elsősegélynyújtásra.Ha valaki megég,-legyen az bármilyen nagy       terjedelmű-,legelőször a megégett részt folyó hideg víz alá kell tartani,míg       a megégett bőr lehűl.Azután egy tojásfehérjét kicsit felverünk habnak,-csak       hogy könnyebb legyen kenni.

szombat, 2012. november 3. 11:24, Nézettség: 1191

Aszalt szilva - az egészségedre!   Nektek is kötelező minimum napi 3db aszalt szilva fogyasztása:ASZALT SZILVAAz utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabadgyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről.

szombat, 2012. november 3. 11:19, Nézettség: 1106

Az aszpartam- (édes )mérgezés*Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok!Számoskutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező ésbetegségeket előidéző hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag,ami a testbe kerülve rákkeltőanyagokra bomlik és elmegy modernkorihorrornak, amit odabent művel.

szombat, 2012. november 3. 12:22
Életmodváltás ? Igen, ezen a téren is lehet, és ezután a cikk után kell is!
Én mű édesitőszereket sosem használtam,és most már eltűnt a konyhámból a fehér cukor is , csak nagyon nagyon ritka esetekben használom a porcukrot, ps sütikhez, de amúgy , barna, ,, megműveletlen,, cukor váltotta fel a helyét a fehér kémiailag kezelt ,fehéritett stb cukornak. Sajnos itt nem jutottam még a szteviához. Viszont eltünt asztalunkról a coca cola, a sprite, és a többi ehhez hasonló ital . Szerencsés vagyok, mert citrom van elég, ugyhogy mindezt helyettesiti a jó kis friss limonádé , vagy frissen csavert gyümölcslevek. És ami érdekes ! ? Nem is hiányzik egyik se ! Szemétbe kerültek a rágogumik is, és igyekszem aszpartam mentes dolgokat vásárolni, vagy amit lehet magam előállitani. Sajnos nem tudom mindenütt elkerülni, de amennyire lehet igyekszem . És elég jól halad ! ))
39 bejegyzés | 4 / 4 oldal