Véleményem szerint a humor az élet egyik legfontosabb tényezője ! Érdemes többet foglalkozni vele , és hódólni neki ! AKkor öregszünk szépen ha a mosoly ró ráncokat az arcunkra !))))))))))

 

Érdekes törvények!

Érdekes törvények!

Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal,de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár.

Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket.

A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy fadarabbal kell eltakarni. (Téglával?)

Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Melyik fejet vágják le?)

Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)

Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejemből ez a Guam.)

A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy topless dolgozzanak.(Vajon pályázni kell erre a guami állásra?)

A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?)

A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával. (Egyikük várhat az ágy végénél.) (És ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.)

Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni. (Milyen messze van innen Guam?)

Szerkesztés dátuma: szerda, 2012. november 7. Szerkesztette: Georgiu Marianna
Nézettség: 1,650


   



Megjegyzések

Georgiu Marianna
szerda, 2012. november 7. 09:20
Komoly is, de nagyon humoros :))
Hrotkóné-Bálint Ágnes
csütörtök, 2012. november 15. 18:02
Nagyon érdekes ! ,hogy mik vannak! Hát az a Guami dolog hát nem egy rossz állás.
Georgiu Marianna
csütörtök, 2012. november 15. 21:06
Biztos sok férfi elfogadná szivesen :)
Góth László
péntek, 2013. január 25. 04:00
Láttátok már, milyenek a lányok Guam szigetén? (Nyugi, ők már férjhez mehetnek!)

Georgiu Marianna
péntek, 2013. január 25. 15:41
Ilyen szép helyen , csak szép lányok teremhetnek:)

Kovács Lóránt
péntek, 2014. október 17. 06:08
:)
nehéz állás lehet a Guámi... helyt állni nem oly könnyű szerintem :)