Hóhehér , fogak, olcsón, otthon, mellékhatások nélkül.. Kíméli a fogakat Növényi hatóanyag Nincs mellékhatása Tartósítót, adalékot nem tartalmaz Végy zsurlófüvet a herbáriában, ha szerencséd van gyűjtöttél tavaly. Tegyél bele a kávédarálóba 3 dkg-ot és őröld finom porrá. Ezután ezt szitáld át nagyon finom szitán. Keverd össze fele mennyiségű szódabikarbónával, jól keverd össze.. Fogmosáskor tegyél a porból a kefére és ezzel először moss fogat, utána öblíts.. Ezután

 

2014 -

csütörtök, 2014. április 3. 00:20 » RIADÓ
GYŐZÖTT A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM!

szerda, 2014. április 2. 17:25
GYŐZÖTT A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM!
Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2014. április 2., szerda

Megszégyenülten távozott a helyszínről a végrehajtó és a végrehajtást kérő Nautilus cég képviselője.

A végrehajtó kért rendőri intézkedést, hogy a birtokbavétel megtörténhessen, de a rendőrök nem intézkedhettek A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT országgyűlési képviselő jelöltjeivel szemben.

Több szem- és fültanú látta és hallotta, amint ezt követően a Nautilus cég képviselője valakinek telefonon közölte, hogy ezzel a Káslerrel tenni kell valamit, mielőtt bejut a Parlamentbe… Ebből az következik, hogy az emberek kifosztására szakosodott maffia retteg attól, hogy A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT bejut a Parlamentbe.

A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT amennyiben vasárnap megkapja a megfelelő népi felhatalmazást, azonnali hatállyal le fogja állítani és meg fogja szüntetni az emberek kifosztását.

Most a döntés és a hatalom a magyar emberek kezében van! Éljenek vele!

Kásler Árpád
1 bejegyzés | 1 / 1 oldal