Hóhehér , fogak, olcsón, otthon, mellékhatások nélkül.. Kíméli a fogakat Növényi hatóanyag Nincs mellékhatása Tartósítót, adalékot nem tartalmaz Végy zsurlófüvet a herbáriában, ha szerencséd van gyűjtöttél tavaly. Tegyél bele a kávédarálóba 3 dkg-ot és őröld finom porrá. Ezután ezt szitáld át nagyon finom szitán. Keverd össze fele mennyiségű szódabikarbónával, jól keverd össze.. Fogmosáskor tegyél a porból a kefére és ezzel először moss fogat, utána öblíts.. Ezután

 
csütörtök, 2014. április 3. 00:20 » RIADÓ
GYŐZÖTT A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM!

szerda, 2014. április 2. 17:25
GYŐZÖTT A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM!
Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2014. április 2., szerda

Megszégyenülten távozott a helyszínről a végrehajtó és a végrehajtást kérő Nautilus cég képviselője.

A végrehajtó kért rendőri intézkedést, hogy a birtokbavétel megtörténhessen, de a rendőrök nem intézkedhettek A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT országgyűlési képviselő jelöltjeivel szemben.

Több szem- és fültanú látta és hallotta, amint ezt követően a Nautilus cég képviselője valakinek telefonon közölte, hogy ezzel a Káslerrel tenni kell valamit, mielőtt bejut a Parlamentbe… Ebből az következik, hogy az emberek kifosztására szakosodott maffia retteg attól, hogy A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT bejut a Parlamentbe.

A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT amennyiben vasárnap megkapja a megfelelő népi felhatalmazást, azonnali hatállyal le fogja állítani és meg fogja szüntetni az emberek kifosztását.

Most a döntés és a hatalom a magyar emberek kezében van! Éljenek vele!

Kásler Árpád
hétfő, 2014. február 17. 20:23
Igen,jók a képek.
vasárnap, 2014. február 9. 21:17
Alkotmányos válság Magyarországon.Ahányszor törölve lesz a videó ANNYISZOR fogom VISSZA rakni tetszik vagy sem!!

Én csináltam egy csoportot is de így legalább mindenki megkapja a lapon.
péntek, 2013. június 21. 14:36 » Gondolatok a néptöl
Isten! Mond, mi a terved Magyarországgal?
2013. június 8., szombat Török Edina

Mi történik itt? Hogy fordulhat elő, hogy a legnagyobb baj közepette a felelős hatalom azzal foglalkozzon, hogy a már évek óta jól működő adományvonalakat elérhetetlenné tegye és létrehozzanak gyorsan egy központi OTP bankszámlaszámot. A kormány pedig eldönti a befolyó összeget kinek adja és legfőképp mennyit.

MIÉRT?

Hogy fordulhat elő, hogy Győrújfalun az áradás előtti hetekben utasításra lebontsák a meglévő töltés 4 km-es szakaszát.

MIÉRT?

Hogy fordulhat elő, hogy míg az egész ország az árvízi helyzettel van elfoglalva, a kormány törvényjavaslatot tesz a MNB és a PSZÁF összevonására.

MIÉRT?

Hogy fordulhat elő, hogy a nagycsaládosok sorra lemondják gyerekeik iskolai beíratását, mert külföldre mennek.

MIÉRT?

Hogy fordulhat elő, hogy kiárulják alólunk a hazánkat? Hogy a kormány embereinek fontosabb az egyéni meggazdagodás, mint az ország érdeke és gyarapodása.

MIÉRT?

Hogy fordulhat elő, hogy ha felteszem magamnak a kérdést: Milyen Magyar országon élni, akkor olyan érzések közelítenek felém, amiket eddig soha nem éreztem. A teljes kilátástalanság, a mély szomorúság, keserűség…

MIÉRT?

Tudjuk már, hogy évek hosszú sora óta lelketlen emberek kezébe adtuk a sorsunkat, véres kezű karvalyok ígéreteinek hittünk. Birka türelemmel hagytuk sokadik bőrünk lenyúzását is!

De Istenem! Látnod kell! Felismertük már, hogy hibáztunk. Itt jó emberek élnek! Kérlek adj nekünk HITet, REMÉNYt, ERŐt az összefogáshoz és a változás véghezviteléhez.

KÖSZÖNÖM – Török Edina
péntek, 2013. június 21. 23:11
Én köszönöm, hogy feltette ezeket a kérdéseket és nincs vége a kérdéseinknek !
Azonban meg kell cáfoljam ,,sajnos nem azok lépnek zömével akiket személyesen érint :( , ugyanis akiket érint a környezetemben eme dolgokat hallom tőlük :
Úgysem tehetek semmit vigyék,,,ki vagyok én , ,,,elmegyünk innen ,,ennyi.
Azért elgondolkodtató , hogy akinek esetlegesen amire feltette az élete javát egy vállrándítással közli őt nem érdekli mi folyik itt , mert eddig is csak rosszabbra rosszabb jött most is az jön így feladja .
Nem érdekli és nem lép ,,,hanem tovább lép ,,,el innen ,,itt nem lehet küzdeni és nem érdemes ezt hallom sajnos a nagyobb részről.
No ez az ijesztő !
péntek, 2013. június 21. 14:35 » Gondolatok a néptöl
A döntéshozó embereknek elment az esze!
2013. március 12., kedd Török Edina

Azt hiszem a döntéshozó embereknek elment az esze! De nekünk is, mert még mindig csak pár ezer ember emeli fel a hangját. Embertelen világot alkottunk, holott lehetne az emberséges is. Mi kell még hozzá?! Végig nézzük, hogy szomszédjainkat kiteszik az utcára! Hogy a szembe házban lakó néni minden reggel megnézi az utcai kis szemeteseket, hátha talál benne olyat, amire neki már nem jut, pedig nem hajléktalan. Hogy az iskolába járó gyerekek közül van, aki megsózott kenyeret visz enni. EMBEREK!!! Kiveszett az empátia is belőlünk? Amíg nem fűződik személyes érdeked a változtatáshoz, addig nem cselekszel? Embertársaink mennek tönkre! Hagyjuk ezt? Te mit gondolsz erről? Jól van ez így? Hagyjuk az egészet a csudába?

Török Edina
kedd, 2014. február 18. 17:17
Jól van megírva ez a levél. tetszik
vasárnap, 2013. május 5. 19:13
Nincs mit.Mi járatban errefelé?
vasárnap, 2013. május 5. 16:18
Én is szeretnélek itt nálunk üdvözölni kedves Médea érezd jól magadat.
vasárnap, 2013. május 5. 17:02
Köszönöm szépen!
hétfő, 2013. április 8. 00:19
Tessék, remélem tetszik.;-)

hétfő, 2013. április 1. 22:54
Üdv itt nálunk,kellemes húsvétot kívánok.
37 bejegyzés | 3 / 4 oldal