1916 - Régi Kibédi képek

Borbély Irén képei.
 

1916 - Régi Kibédi képek

,,Olyan jó volt gyermeknek lenni, a családdal összeülni, mikor még a család együtt volt és karácsonykor karácsonyi dalokat hallgattunk. Újra ilyen akarok lenni és semmilyen fájdalamt tovább nem türni,csak a család szeretetét akarom érezni"

1916 - Régi Kibédi képek - ,,Olyan jó volt gyermeknek lenni, a családdal összeülni, mikor még a család együtt volt és karácsonykor karácsonyi dalokat hallgattunk. Újra ilyen akarok lenni és semmilyen fájdalamt tovább nem türni,csak a család szeretetét akarom érezni"

“A gyerekkorod felét azzal töltöd, hogy azt kívánod, bárcsak felnőtt lennél, aztán amikor felnőtt leszel, a fél életedben azt kívánod majd, bárcsak gyerek lehetnél újra. Úgyhogy ne sokat rágódj azon, hogy mi a helyes a Te korodban, és mi nem! Éld a jelent ,,Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített... "Jöjj, gyermek, messzi tájra Zúgó vizek otthonába Tündér vezet, fogja kezed Mert a Földön oly sok a jaj, fel sem foghatja eszed..." ,,Olyan jó volt gyermeknek lenni, a családdal összeülni, mikor még a család együtt volt és karácsonykor karácsonyi dalokat hallgattunk. Újra ilyen akarok lenni és semmilyen fájdalamt tovább nem türni,csak a család szeretetét akarom érezni"

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)

Fotó megjegyzések

Gero Tibor
csütörtök, 2012. április 12. 06:29
Ez jo ::)!
Kovács Lóránt
csütörtök, 2012. április 12. 06:32
:)
hajaj....
Ajtai-Baricsa Edith Katalin
csütörtök, 2012. április 12. 06:44
Nagyon szép cél. Sikerüljön, szivből kivánom-és igaz, a gyerekkor az egyetlen igazi boldogság- mig foghatjuk Anyánk kezét.

Üzenet írása