2013 -

hétfő, 2013. szeptember 9. 20:15, Nézettség: 1359

Ki engem tagad Ki engem tagad, tagadjon hát meg, ha azzal valakit boldogabbá tesz, tagadja csókjaim, s azt hogy szeretett, mindent-mindent tagadjon, ami éltetett. De aki engem tagad, önmagát tagadja, önnön érzését, mely vágyait ringatta, s ha megtagadj azt is, ami abból áradt, nem lehet bűnére feloldó bocsánat.

hétfő, 2013. szeptember 9. 20:04, Nézettség: 1113

Amit irántad érzek Amit irántad érzek, az feltétel nélküli. Nem ítéllek el. Nem veszítem el a türelmemet. Nem büntetlek meg. Csak szeretlek. Ennyi az egész. Világos és egyszerű.

hétfő, 2013. szeptember 9. 19:53, Nézettség: 941

Aki szeret: Aki szeret: nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz.

hétfő, 2013. szeptember 9. 19:48, Nézettség: 901

Soha ne fordíts hátat Soha ne fordíts hátat az érzelmeidnek. Ha szereted, valld be! Az elején nem tudod még értékelni és felfogni, mit veszíthetsz, erre hónapokkal később döbbensz csak rá.

hétfő, 2013. szeptember 9. 19:44, Nézettség: 474

MOND HOGY SZERETSZ. Ha már nem szeretsz,úgy érzem meghalok, Szobámban egy csendes hajnalon, Elmúlik majd minden fájdalom, S nem lesz több sírás,könnyes arcomon, Az emlékeim elviszem magammal, Földnek mély gödrébe,síroknak mélyére. Hol a szél koszorúknak lengeti szalagját, S jelzi,itt egy árva lélek fekszik,nyugalomba már.

hétfő, 2013. szeptember 9. 19:42, Nézettség: 1486

A mosoly értéke "Semmibe se kerül, de sokat ad. Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad. Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.

hétfő, 2013. szeptember 9. 19:39, Nézettség: 545

Csomagoljunk legyünk útra készen mielőtt minden eltörik egészen hisz oly kevés mit vinni kell egy „megérte” egy „hinni kell” egy szerelemtől fényes pillanat a sárba süppedt kő alatt a sötétben egy résnyi fény élétől megsebzett remény mert valami végérvényes rend kell ha nagy útra készül már az ember tudván hogy akkor sem néz hátra ha nevét valaki még egyszer elkiált...

7 bejegyzés | 1 / 1 oldal