Molnár István

Utolsó bejelentkezés: múlt hónap előtt
Családi állapot: házas Kos
Ezen az oldalon: barátkozni szeretnék
Anyanyelv:
magyar
Beszélt nyelvek:
orosz

Érdeklődési körök

Kedvenc filmek:
- http://levashov.info/video.html
- http://video.cherdyntsev.ru/levashov/index.php
- Dr. David Duke leleplező videói

Kedvenc TV műsorok:
A néhülyítő zombiládát igyekszem elkerűlni.

Kedvenc könyvek:
- http://levashov.info/books.html

Hobbi:
Nemrég bukkantam rá egy dr.Papp Lajos írásra, amely taglalja a cionista pénzügyi maffia világ-uralomra törését magyar szemszögből megitélve. Ismerkedem a témakör magyar nyelven elérhető anyagával.
A világméretű átverés témáját részletesen elemezte egy orosz tudós, Nikolaj Levasov egy 2007-ben megírt könyvében, az "Oroszország görbe tükrökben" (Россия в кривых зеркалах), melyet a világot uraló zsidó-maszon maffiát szolgáló orosz rendszer hamarosan betiltott. Az akadémikus weboldalán szabadon elérhetők,- olvashatók és letölthetők,- egyébb könyvei és publikációi is, melyekben olyan dolgokat magyaráz meg egyszerű szavakkal,- elsőként a világon!,- mint az élet, a lélek és az értelem megjelenése az anyag fejlődése során, ami törvényszerű folyamat. Választ kapunk olyan kérdésekre is, amelyek előtt a mai tudomány tanácstalanul áll, amelyekre neves "tudósok" jobb híján azt válaszolják - csak a jóisten tudja!
N.Levasov weboldala orosz nyelvű, de néhány idegen nyelven is elérhető csekély része.
Az egészségüket megjavítani óhajtók figyelmébe ajánlom a gyógyvideókat, melyek szintén szabadon letölthetők. Megtekintésük során figyelembe kell vennünk és betartanunk három fontos szabályt:
- a videók csak tíz megnézés alkalmával hatnak, ezután újra le kell tölteni (az 1. majd 2. szeansz megtekintését ismételhetjük korlátlan mennyiségben a szabályok betartásával!);
FONTOS!
- naponta csak egyszer tekinthetö meg bármelyik gyógyszeansz;
- ha nézés közben szédülés vagy hányinger merűl fel, azonnal abba kell hagyni a szeansz nézését!

Szabadidős programok:
- http://levashov.info/
- http://www.peshera.org/
- http://ru-an.info/
- https://www.facebook.com/istvan.molnar.3781995?ref=tn_tnmn

Idézetek:
- "Az emberi agy csak azt az információt fogja fel, amelyre felkészűlt, vagy amelyet elhisz." N.Levasov («Мозг любого человека воспринимает только ту информацию, к которой он готов или в которую он верит...»)

- «Minden ember állatnak születik, és fejlődése folyamán a következő szinteket éri el - állat, értelmes állat, ember» N.Levasov («Любой человек рождается животным и последовательно проходит стадии развития животного, разумного животного и собственно человека...» Н.Левашов)

- «Az emberekneknek jobban tetszik az édes hazugság, mint a lelket feldúló igazság» Szvetlána Levasova («...Люди предпочитают красивую и спокойную ложь, будоражащей душу правде...» Светлана де Роган-Левашова «Откровение»)

- «Bármi is történjen veled, jegyezd meg: a legfontosabb, amid van - a becsületed és emberi méltóságod, amit senki sem tud elvenni tőled, csak egymagad tudod elveszíteni őket...» Sz.Levasova («Что бы с тобой ни случилось, запомни: у тебя есть самое главное – твоя честь и твоё человеческое достоинство, которых никто у тебя не может отнять, и никто не может их уронить, кроме тебя…» С.Левашова «Откровение»)

- «Meghalni senki sem akar, de a halál csak egy röpke pillanat. Viszont a becstelen élet - egy életen át tartó halál...» («...Смерти не хотят все. Но смерть – это миг. А жизнь без чести – смерть длиною в жизнь...» Олег Верещагин)

- «Ne féljetek az ellenségeitektől - legrosszabb esetben csak megölhetnek benneteket. Ne féljetek a barátaitoktól - legrosszabb esetben csak elárúlhatnak benneteket. Féljetek a közömbösöktől, mert az ők hallgatólagos beleegyezésével történik minden árulás és gyilkosság a földön» Bruno Jasieński

Kedvenc sportok (mint szurkoló):
autóversenyek, extrém sportok, vízilabda

Hobbik:
filozófia / spiritualitás, fotózás, internet, olvasás