Általam gyűjtöt szép versek és videók

Archívum

 
hétfő, 2013. június 24. 00:17, Nézettség: 1002

Videó http://www.youtube.

hétfő, 2013. június 24. 00:19
Forrás: YouTube

2010.08.10.

"A Magyarországot sújtó árvizek hatalmas károkat okoztak az ország egész területén. Sokak életét változtatta meg gyökeresen, amikor hosszú évek fáradságos munkáját látták megsemmisülni néhány pillanat leforgása alatt. A természeti katasztrófa okozta mérhetetlen pusztítás láttán sokakban megfogalmazódott a tenni akarás vágya.

Ez a segítőszándék vezette a magyar művészvilágot ahhoz az összefogáshoz, amelynek eredményeképpen megszülethetett az Összefogás Dala. Lévay Sylvester, szabadkai születésű Grammy Díjas zeneszerző ajánlotta fel szerzeményét, amelyhez Szomor György írt szöveget, és tizennégy kiváló művész pedig vállalta, hogy szívét-lelkét és hangját adja hozzá. A közreműködő neves előadók: Bebe, Bereczki Zoltán, Csézy, Csík János, Csipa, Dolhai Attila, Feke Pál, Rúzsa Magdi, Szinetár Dóra, Szomor György, Szvorák Kati, Tóth Gabi, Varga Miklós valamint Zséda.

A dal születésének különlegességét adja, hogy a közös cél, a segíteni akarás, a népzenétől kezdve a musicalen át egészen a popműfajig, különféle zenei irányzatok képviselőit kovácsolta egy csapattá. A dal fő üzenete, hogy a bajban sosem vagyunk egyedül, hiszen az összefogás erejével bármilyen akadály leküzdhető."
hétfő, 2013. június 24. 00:08, Nézettség: 1438

Ének: Gara GyörgyVideó link Link Ha volna valaki, aki azt mondaná, hogy ébredj,nem fonódna rám a bánat,szemembe hullanánaktűztollú reggeli fények, reggeli fények...Ha volna valaki,aki azt mondaná, hogy járjak,minden utca hívogatna,néznének megtagadvacsalóka éjszakai árnyak,éjszakai árnyak...

hétfő, 2013. június 24. 00:02, Nézettség: 1112

Videó Link Ússz, amíg élszHol van a start, S hol a cél?Tudjuk így kezdődött rég.Ott volt a víz, az ős óceán,Onnan együtt jöttünk tánMilliárd furcsa lény,S, mi csak úsztunk továbbMilliónyi éven át.Hát ússz, amíg élsz.Egyszer majd célhoz érsz,Valahol úgyis partot találsz.Vár az a cél, amit is most is remélsz.

csütörtök, 2013. június 13. 15:27, Nézettség: 1940

Magrul a dal szövege Nem adhattam semmi mást, mint árva lelkem csöndes vallomását.Nem értettem, miért választod a téli város dermedt hallgatását.Kár, hogy a fény úgy elszállt, elszállt.A múlt nincs feledve, vársz rá, csak jönne végre,de már oly messze, múló szép regény tél ünnepén,nagyon fáj még, de vége.Time To Say Goodbye – a szív különös táj.

csütörtök, 2013. június 13. 15:05, Nézettség: 1009

John Ono Lennon a 20. század egyik legnagyobb hatású énekese, zeneszerzője, költője és a The Beatles gitárosa.Lennon dalai tele vannak fájdalommal és reménnyel. Zenéje hol vidám, hol pedig nagyon komor volt. Dalszövegeiben személyes és karrierjéhez fűződő vágyait, gondolkodásmódját, a hírnév árnyoldalait és az aktuális eseményekről alkotott véleményét fogalmazta meg.

kedd, 2013. június 11. 13:25, Nézettség: 1090

Kör közepén állok, Körbe vesznek jó barátok Körbevesznek jó barátok és rosszak. Kör közepén állok, Így könnyen eltaláltok Így könnyen eltaláltok, rosszak. Ref.:(2x)  Ha egyszer odébbállok, A kör közepébõl majd hiányzok, Rám többé nem találtok, rosszak. Bohóc vagyok, de bátor, Pofonoktól ég az arcom Pofonoktól piros az arcom, kaptam.

kedd, 2013. június 11. 13:23, Nézettség: 1241

          Bolyongok a város peremén, Ahol veled, egykor jártam én És oly szomorúan kérdem, Mért szeretlek, mért kereslek hiába én? Minden arcról mosolyogsz felém, Minden sarkon csak te jössz elém, Mégis bánatosan kérdem, hogy Látlak-e még, várlak -e még egyszer én?   ||: Hiába vágyom felejteni még, Visszatér újra a régi szép emlék.

szombat, 2013. június 8. 17:59, Nézettség: 1265

Mindig az a perc a legszebb perc,Mit meg nem ád az élet,Az a legszebb csók,Mit el nem csókolunk.Mindig az az álom volt a szép,Mely gyorsan semmivé lett,Amit soha többé meg nem álmodunk. Ma a csókra még csak várunk,Menekülhetsz tőlem még,S megmarad a forró vágyunk,Mint egy szép emlék.Mindig az a legszebb perc,Mit meg nem ád az élet,Az a legszebb csók,Mit el nem csókolunk.

8 bejegyzés | 1 / 1 oldal