Minden, ami testnek és léleknek jó.

 
Garamszegi Vanda Natasa

Blogjai


Archívum

 

A víz

A víz

A víz maga az élet, mondják a régiek...és milyen igazuk van. Tényleg az. Az emberi test kb. 78%-a víz, a gyermekeké ennél több, nagyjából 90% és ahogy öregszünk, úgy fogy a víz a testünkből, és amikor a 60% alá csökken, akkor a lelkünk elhagyja ezt a testet és vagy keres egy másik testet, életútja folytatásához, vagy felmegy Istenhez, a mennyországba.

A víz tehát életünk-létezésünk alapja, egy élő, intelligens emlékező princípium, mely az élet ősközege, a magzat is vízben fejlődik. És tényleg emlékezik, és hordozza az információt, amit lát, hall, érez. És ha belegondolunk, hogy mi gyakorlatilag vízből vagyunk, akkor meggondolandó, hogy milyen szavakkal illetjük társainkat, gyerekeinket, szüleinket, barátainkat és minden élőlényt, milyen gondolatokat táplálunk irántuk. Hiszen, ha valakinek sokszor mondjuk, hogy szeretlek és ezt érzi, akkor annak a vize, vagyis a benne lévő víz kristályszerkezete széppé lesz, fényleni fog, ha pedig sok rosszat mondanak rá, akkor roncsolódik és egy idő után tényleg azzá válik, amit mondanak róla-neki. Ugye ismerős, de ugye milyen érdekes és egyszerűen nyomon követhető. Nem véletlenül mondta Jézus, hogy a gondolati bűn a legnagyobb, mert minden onnan ered és a víz közvetítésével valódi átalakító erővé növi ki magát, tehát nagyon oda kell figyelni, kinek, mit mondunk.

Ezt a tulajdonságát a víznek nagyon jól lehet a gyógyászatban is használni. A beteg szervezet is rezeg, csak máshogy, mint egy egészséges és ezt a rezgést meg lehet változtatni, hogyan? Hát a vízzel. A tiszta-jó vízzel. És hogyan csinálhatunk tiszta-jó vizet? Hát ennél mi sem egyszerűbb: végy egy üveg kancsót, tegyél bele vizet és programozd!

Egyszerű, otthon megcsinálható vízprogramozás például, ha egy szép képet, vagy egy szép szót írsz egy papírra és ráteszed a kancsód oldalára, vagy aljára, ahol a víz látja és egy napig hagyod, hadd vegye át a szép rezgéseket. Pl. egy virág, Boldogasszony, a róvással írt gyógyító szavak, mint: szeretet, anya-atya, áldás, élet, egészség-szépség, stb. csodákat tesznek azzal aki ilyen vizet iszik.

Másik módszer, ami nagyon jó, hogy a vizet először megszűröd erre lehet speciális, filteres kancsókat kapni és vagy a szűrőkancsóra teszed a gyógyító képedet, vagy a vizet átöntöd és arra.

Ha például daganatos beteget akarsz gyógyítani, természetesen az orvosi kezelés mellett ajánlott egy egység-mandalát nézetni a vízzel és azt itatni a beteggel, meglátjátok, hogy amint megkapja az egység-információt, gyógyulás fog beállni az állapotában. A rák ugyanis annak a mikrokozmoszi leképezése az emberi szervezetben, amit az ember csinál a makrokozmoszban, azaz lecsatlakozik az egységről és él bele bután a nagyvilágba, fogyaszt és elfogyaszt és pusztít és mint a parazita, előbb elpusztítja a gazdatestet a nagy fogyasztói társadalomban, nem foglalkozva a környezetre kifejtett hatásokkal - jelen esetben ez a Föld bolygó, amit őseink Földanyának, Boldogasszonynak hívtak s amit most korlátok nélkül pusztítunk, gondoljunk bele naponta mennyi fát vágnak ki, hogy a reggeli lapokban olvashassuk, hogy mennyi fát vágtak ki és pusztunak az őserdők, de a kettőt, már szerintem igen kevesen kapcsolják össze és mondják azt, hogy jó, holnaptól nem veszek újságot, mert miattam na vágják ki a fákat, ilyen és ehhez hasonló példák ezrével vannak az életünkben - az emberi testben lévő sejt is úgy dönt, hogy ő individualizálódik és nem működik együtt a környezettel, nem csinálja a dolgát és ehhez egyre többen csatlakoznak, "önálló életet élnek". Ezt látjuk, hogy lehetetlen, először elpusztítják az embert, az ő makrokozmoszukat és azzal velepusztulnak ők is, de ezt ők nem fogják fel, nincs egység-tudatuk, mint a gazdájuknak. Ha ezt az egység-tudatot újra behozod a daganatos beteg szervezetébe, sejttudatába, akkor a rákos burjánzás csökkenni fog és egy idő után megáll és ismét az egység felé fordul és egész-séges lesz.

Ezt amúgy a teljesen egészségesnek tűnő embereknek is ajánlom, csökkenti a munkahelyi stersszt, a kiszolgáltatottság-érzést és segít megélni a mindennapok kihívásait, segít, hogy máshogyan láthasd az életedet, hogy felfedezhesd magad ismét.

Ezen kívül nagyon jól hasznosítható a kristályokkal való programozás, amit viszont nem árt hozzáértő emberre bízni, vagy vele konzultálva végezni. A kristályokkal való gyógyítás rendkívül hatékony gyógymód, viszont ismerni kell, hogy mely kristály milyen energiákat hordoz, mely betegségeket tud hatástalanítani. Az így elkészített vizet nem árt még egy áldással is "felvértezni" és a hatás garantáltan nem marad el. Bámulatos eredményeket lehet elérni mindenféle betegség kiegészítő kezeléseként.

Itt hangsúlyozom, hogy a már beteg szervezetet gyógyítani kell, és mellette lehet alkalmazni a víznek eme gyógyító hatását. Különösen a súlyos betegségek esetén a vízgyógyítás nem helyettesíti az egyéb kezeléseket.

Ám a még kialakulóban, látens módon bújkáló beteg állapotok tovább romlásának meggátolásában bizony alkalmazható, sőt alkalmazandó a megfelelően feljavított kristályszerkezetű víz ivása.

Ki lehet próbálni még kapcsolati problémáknál, pl. egy párkapcsolat, ha mély pontra jut, a vízzel lehet nézetni olyan képet, amelyen a pár idilli állapotban látszik, (egy boldog ölelést, együtt-pillanatot megörökítő fénykép) és ezt  a vizet a pár mindkét tagjával itatni. Egy idő után, és nem sok idő után elkezd ismét visszarendeződni az egység, a pár két tagja ismét eggyé kezd válni. Állítom, hogy sokszor ez többet ér, mint bármely párterápiás szájtépés, ami sokakat úgy gondolom zavar, mert egy idegen emberrel kell megosztani a legbelsőbb dolgainkat, amik gyakran nem is tudatosan működnek. Ez egy szelíd módszer, mely otthon végezhető és kellemesebbé teszi az életet. 

Végezetül elmondanám, hogy a vízzel való gyógyításnak csak a saját képzeletünk szab határt, saját gyógyításunkkor igazán csak mi tudhatjuk, hogy mire van szükségünk, mit nézessünk a vizünkkel. Szeretteink egész-ség megtartásához pedig szintén a mi szeretetünk a ráhangolódásunk adhat tanácsot, hogy mikor milyen vizet itassunk családunkka, barátainkkal.

A módszer teljesen biztonságos, de fontos, hogy csak pozitív üzenetet közvetíthetünk, csak akkor lesz gyógyító ereje a "varázslatnak". A rossz víz ha nem is árt, de nagyon sok energiát felemészt, míg a szervezetünk jó vízzé alakíja, segítsük saját templomunkat, hogy jobban tudjon szolgálni minket és szebb, teljesebb életet élhessünk. Segítsük környezetünket, hogy ők is segíthessenek és kialakulhasson Isten országa, mely, mint Jézus mondá: itt van a földön, itt van közöttünk, csak rajtunk múlik, hogy lehozzuk-e a saját életünkbe.

A képen Emoto professzort láthatjuk, ő fedezte fel, hogy a vízkristályok miképpen változnak a különböző behatásokra.  

Isten áldásával használjátok jószándékkal!

Ajánlom figyelmetekbe a következő filmeket: A víz üzenete

                                                                 Mi a csudát tudunk a világról?

Ha pedig kérdésetek van a következő e-mail címen tehetitek fel, ha tudok szeretettel, szívesen adok tanácsot: gyogykuckonat@gmail.com 

 

Szerkesztés dátuma: szombat, 2013. február 9. Szerkesztette: Garamszegi Vanda Natasa
Nézettség: 1,510


   



Megjegyzések

Garamszegi Vanda Natasa
hétfő, 2013. február 11. 09:18
A képek vízkristályokat ábrázolnak, az első kettő szép behatásoknak kitett víz, a harmadik viszont csapvÍz.