hétfő, 2019. április 15. 12:53, Nézettség: 15

                DOBAI ŐZIKE ÉS ÉDESAPÁM…   Dobai őzike és Édesapám Barátkoznak egymással egy szép napon Ezerkilencszázhatvannégyben, azám, Mikor egy ideig nem szántásokon   Munkálkodott az ekeszarva mellett, Hanem a Szanatóriumban pihent.

hétfő, 2019. április 8. 12:14, Nézettség: 18

               LEGELÉSZŐ ŐZIKE AZ ERDŐBEN… Stumpf Gábor gyönyörű festményét nézegetve.   Legelésző őzike az erdőben A folyó partján olyan szép és kecses, Ahogyan a legelésző kedvében Közeledik, mert folyóvíz kellemes   Ízletes hűvöséből kortyolgatni Szeretne, hisz már nagyon megszomjazott, Majd víz tükrébe belemosolyogni, Mert vidám az, aki evett és ivott.

kedd, 2019. április 2. 11:21, Nézettség: 19

                HÁROM GYÖNYÖRÚ LÓ  A PATAK PARTJÁN…   Három gyönyörű ló a patak partján, Erdőszélén átkelni, inni készül Ki tudja, de mindegyiknek a marján Játszik a fény és az ember jót derül,   Hiszen három ló szépsége több mint egy, Főleg, ha a háttere is gyönyörű. Kicsit még kivárnak, aki elöl megy A szürke, gondolkodik.

vasárnap, 2019. március 31. 16:17, Nézettség: 18

              NEM JÁRTAM MÉG  A GÓLYÁK FALUJÁBAN…   Nem jártam még a gólyák falujában, De a látványuk szemgyönyörködtető. Ahogyan az utcán szépen sorjában Feszítenek, látványuk elbűvölő.   Nem zavarja őket a kocsik zaja, Odafent ők békésen pózolgatnak.

péntek, 2019. március 29. 09:57, Nézettség: 17

              FÁJDALMAS ÉJSZAKAI MŰSZAK… Avagy, egy fájós fog következményének keservei.      Több írásomban is szóltam már róla, hogy 1962 – 66 között Győrben éltem. Akkor kedveltem meg ezt a gyönyörű várost, amely ma is az egyik település, amely valamilyen, nem is akármilyen szinten az életem egyik meghatározó időszakát jelentette.

csütörtök, 2019. március 28. 11:25, Nézettség: 15

                „HA A PARASZT NEM SZARIK, AZ ÚR NEM ESZIK!” Mikor lesz már vége az örökös parasztozásnak?      Elmondhatom, hogy most már elég hosszú ideje járom az internet néha rögös útjait, ahol visszatérő jelenségként megjelenik a parasztozás.

szerda, 2019. március 27. 11:15, Nézettség: 9

               A KISPÁRNA. Drága Szüleimre Emlékezve   A Kispárna Mindennap Megidézi Szüleim Kedvesen mosolygó arcát. Edina lányom munkáját dicséri, Mert Tőle kaptam. Minden pillanatát   Őrzöm, amit Velük Együtt Tölthettem, Szívemben és kitörölhetetlenül.

hétfő, 2019. március 25. 11:35, Nézettség: 17

                PÁPA VÁROSA OLYAN CSODÁLATOS…   Pápa Városa Olyan Csodálatos, Családomnak sok emlék kapcsolatos Véle, Nagyszerű Iskolavárossal, Mert Összeköt Nem Feledhető Múlttal. Református Kollégium Nagybátyám Gyula számára hosszú évek során Volt Gimnázium, majd Teológia Akadémiának Felkent Otthona.

vasárnap, 2019. március 24. 12:02, Nézettség: 17

MINDIG A SZABAD GONDOLATOT  HORDOZTA MAGÁVAL… Czene Ferencre Emlékezve a Róla Szóló Film Vetítése Alkalmából.   Mindig a Szabad Gondolatot Hordozta Magával Akkor is, Mikor Szakított Szeretett Hazájával.

csütörtök, 2019. március 21. 17:17, Nézettség: 15

              MEGPIHENŐ GÓLYÁK  A HÁZ TETEJÉN…   Megpihenő gólyák a ház tetején, Vajon mire várnak az oromzaton? Elfáradtak tán március közepén Egy kicsit túl, vagy gondolkodnak nagyon,   Hogy merre menjenek így csapatostól, Vagy csak kíváncsiak, hogy az emberek Mire vélik a pihenésüket? Jól Elvannak, nincsenek puskás „egyedek”,   Akik sok társuk’ út közben l...

1117 bejegyzés | 1 / 112 oldal