vasárnap, 2020. január 19. 17:46, Nézettség: 9

             TÜNDÉRRÓZSÁM GYÖNYÖRŰEN MOSOLYOG…   Tündérrózsám gyönyörűen mosolyog Fehér, zúzmarás szőlőtőkék között. Kezeivel tapintja, nem nagydolog A hideg, gondolja, hisz felöltözött.   Igaz, a kesztyűje nincs most a kezén, De örülni tud szépséges látványnak, Hiszen nem mindennapi, hogy szőlőtőkén Zúzmara mutatkozik a világnak.

vasárnap, 2020. január 19. 14:08, Nézettség: 2

             SZÉP, HÓFEHÉR ZÚZMARÁBA ÖLTÖZÖTT…   Szép, hófehér zúzmarába öltözött Mögöttem a Természet, téliesen. Ott állok most a szőlőtőkék között, Hátul erdőszél fehérlik csendesen.   Szebb most ez a tájék, mintha hó esne, Mert a jelenség látványa gyönyörű. Mosolyomon látszik az eredménye Annak, hangulatom milyen nagyszerű.

csütörtök, 2020. január 16. 11:29, Nézettség: 10

                NEKEM SOHA NE MONDJA   SENKI, HOGY KIT SZERESSEK…   Nekem Soha Ne Mondja Senki, Hogy Kit Szeressek, Barátot, Irodalmárt, Vezetőt Hol Keressek. Dönthessem El Mindig Magam Azt, Hogy Kit Válasszak, Az Elmúltból, Jelenből, Jövőből Kit Akarjak Magaménak és Példaképemnek Tekinteni, Nem Akarva Senkit Magamra Haragítani.

kedd, 2020. január 14. 15:45, Nézettség: 18

                KINYÍLOTT A  HARMADIK ORCHIDEA…   Kinyílott a harmadik Orchidea, Most immár három a magyar igazság. Ablakon kívül zúzmarás a nyírfa, Itt bent pedig három gyönyörű virág   Ontja illatát, mutatva szépségét, Amely a kinti hideg ellensúlya. Melegséget áraszt, érzékiségét, Gyönyörűségét reánk sugározza.

csütörtök, 2020. január 9. 11:45, Nézettség: 20

KINYÍLOTT A MÁSODIK ORCHIDEA…   Kinyílott a második Orchidea Szobánkban, pár nappal az első után. Olyan szépségesek, de az illata Mindkettőnek nem csak ma, holnapután   Elárasztja majd szobánkat, de jönnek Már a testvéreik is, hisz bimbóznak Szépen, és aztán mikor kifejlődnek, Intenzíven, pikánsan illatoznak.

szerda, 2020. január 8. 15:00, Nézettség: 10

              MIMI NÉNI NÉGY TÉTELBEN. Séra Gézánéra, Mindenki Mimi Nénijére emlékezve, Robixos és Zirci emlékeimmel kiegészítve.   ELŐZMÉNYEK:     Jelen történetem kezdetének időpontjában már osztott munkakörben, munkavédelem, rendészet, tűz és polgári védelem beosztásokban dolgoztam Zircen a ROBIX – nál Munkavédelmi előadó titulusban.

kedd, 2020. január 7. 11:00, Nézettség: 18

                MÚLTUNKAT LETAGADNI… Nem Bánok Semmit Sem.   Múltunkat letagadni nem érdemes, Mert aki ezt teszi, az nem oly nemes Cselekedet, mint hinné, hiszen tények Makacs dolgok még - ha a vélemények Nem mindig egyformán csengenek össze. Sok ember hiszi, letagad örökre Megtörtént dolgokat, semmissé válik,  Eltűnik, és senkinek nem hiányzik.

hétfő, 2020. január 6. 13:58, Nézettség: 10

                KINYÍLOTT MÁR AZ ELSŐ ORCHIDEÁNK…   Kinyílott már az első Orchideánk, Kelleti magát az ablakunk előtt. Ha nézzük, mintha mosolyogna ránk Pajkosan, de nem úgy, mint tegnapelőtt,   Mikor még csak bimbózó formájában Mutatta kibontakozó szépségét. Üde színfolt ez most bent a szobában, Mikor Nap is fokozza erősségét.

szombat, 2020. január 4. 15:30, Nézettség: 17

                DÖNER KIS TÁL AZ EBÉDRE SEJEHAJ…   Döner kis tál az ebédre sejehaj, Megettem és nem lett belőle semmi baj. Söröcskével leöblítve, jól vagyok, Remélem, hogy vigyáznak rám Angyalok. Ne higgyétek, hogy mindig csak ezt eszem, De most ezzel vendégelt meg Kedvesem. Szerelmetes Tündérrózsám Imádom, Számomra csak Ő az én ideálom.     Ifj.

péntek, 2020. január 3. 12:09, Nézettség: 21

              MIKOR MÉG ÉDESANYÁM PANÍROZTA… Egy régi fotót nézegetve.   Mikor még Édesanyám panírozta A rántott húst kétezer tizenhatban. Néztem, ahogyan szépen szorgoskodva Készültek asztalunkon a konyhában.   Gyönyörűen szép volt ráncos homloka, Ahogyan kezeivel munkálkodott. Nem sürgette senki, tűzhely platnija Melegen várt, lábasban zsír fortyogott.

1182 bejegyzés | 1 / 119 oldal