szerda, 2019. február 13. 11:46, Nézettség: 99

                MINTHA TÉGED LÁTNÁLAK ÉDESANYÁM…   Mintha Téged látnálak Édesanyám, Ahogy kiballagsz a kapun keresztül Botodra támaszkodva, kicsit talán Óvatosabban, de orcád felderül   Mikor végre meglátod a jöttömet. Igaz, hogy a mi kapunk nem szép díszes, De nem ez a lényeg, hisz a kezedet Csókolhatom és ez nagyon felséges.

vasárnap, 2019. február 10. 21:22, Nézettség: 409

               TÁVOLBAN MAGASLÓ HEGYEK…   Távolban magasló hegyek látszanak, Gyönyörű sziklás környezetben pedig Elöl, Havasi Gyopárok játszanak Nappali fényben, reggeltől napestig.

szombat, 2019. február 9. 17:28, Nézettség: 56

                ŐZIKE, KUTYA ÉS MACSEK ÜLDÖGÉL…   Őzike, kutya és macsek üldögél Az ajtó előtt feszülten figyelve. Bátran előre néznek, egyik sem fél Attól, hogy majd jön valaki sietve,    Hangosan szitkozódva megzavarja Az ejtőzést, jóllakva, ebéd után.

szerda, 2019. február 6. 19:38, Nézettség: 80

                  A MÚLTIDÉZŐ EMLÉKEIMET  NEM SZÉGYELLEM…   A múltidéző emlékeimet nem szégyellem, Mert akkor azt tettem, amit nekem kellett tennem. Ma már vannak olyanok, amit másképpen tennék, De olyant akkor sem tettem, ami ma szégyellnék. Engedtessék meg nekem is az, hogy változhassak, Magam továbbra is becsületes Maradhassak.     Ifj.

péntek, 2019. február 1. 15:47, Nézettség: 61

              „FALAK, TI DICSŐÜLT, RÉGI FALAK,MÉRT NEM TANULHATTAM ÉN KÖZTETEK… ?” Drága Édesapámra Emlékezve.     Édesapám élete végéig emlegette, hogy mi lett volna, ha Ő is elvégzi Pápán a Református Kollégiumban a Gimnáziumi iskoláit, mint a testvérbátyja Nagy Gyula, de mivel történelmietlennek tartotta, ez csak örökre megmaradt a szívébe zárva 1998.

kedd, 2019. január 29. 10:13, Nézettség: 101

                 TÉLI CUHA PATAK… Kaufmann Ferenc gyönyörű fotóját nézegetve.   Téli Cuha patak hömpölyög lassan Az Arborétumon keresztül Zircen. Kicsit befagyva, szépen, óvatosan Halad tovább. Gyönyörűbb látvány nincsen   Most számomra, hiszen a harminchárom Éves Zirci létem alatt nem láttam Így a Téli Cuhát.

kedd, 2019. január 29. 09:10, Nézettség: 77

                GYÖNYÖRŰ SZARVAS A HÓBAN…   Gyönyörű szarvas a hóban büszkén áll, Mögötte erdő gyönyörűn fehérlik. Belesüppedve kémlel, a szél orgonál, De Ő csak áll, nem számít, hogy most nézik,   Mert számára is a Tél lenyűgöző Tud lenni. Nem csak az erdő szikrázik Mögötte, hanem a fehérlő mező Illata is most másképpen hullámzik   Feléje.

hétfő, 2019. január 28. 16:29, Nézettség: 62

            BAROMFIUDVARBAN NAGY A RIADALOM… Eligazítást tart a kakas.

kedd, 2019. január 22. 14:19, Nézettség: 122

  AHONNAN JÖTTEM…   Ahonnan jöttem, nem láttam soha fényes palotát, Megismerhettem az életnek árnyas oldalát. Bakony rengetegében olyan sokáig éltem én, Szívemben mindig volt egy bizakodó örök remény Hogy egykor majd megvalósulnak a gyönyörű álmok, Izzó tűzzel fognak majd lobogni szeretet lángok.

kedd, 2019. január 15. 14:54, Nézettség: 77

                HISZEK MÉG AZ IGAZ SZÓ HATALMÁBAN…   Hiszek még az igaz szó hatalmában, Ami őszinte és nem is hazudik. Nem hiszek az ígérgetők szavában, Mert Hatalomban Ezt Mind Elfeledik.   Amit ma kimondott egyszer valaki, Az holnap is vállalja majd szavait? Miért kell nekik azt elfelejteni, Hisz tönkreverik majd mások álmait.

1186 bejegyzés | 10 / 119 oldal