Archívum

 
hétfő, 2023. augusztus 28. 10:05, Nézettség: 73

           ORSZÁG ÉS EMBER MEGOSZTÓ  GAZEMBEREK URALKODNAK… Magyar, kisemmizett emberek türelme kifogyhatatlan?   Ország és ember megosztó gazemberek uralkodnak, Lassan ma már mindent a saját nevükre átiratnak Mert hiszik, büntetlenül életük végéig tehetik, Nem tudják, hogy aki magas lovon van, nagyot is esik Ha ló megbotlik, vagy Nép az Istenadta nép lelöki, Vagy ...

hétfő, 2023. augusztus 28. 08:34, Nézettség: 69

                LŐDD KI NYILAIDAT… Békességre vágyó gondolataim   Lődd Ki Nyilaidat Ifjú Vitéz Sebesen, Hulljon az Ellenségünk és Olyan Mérgesen Takarodjon El, Aki Megúszta a Csatát, Orozni Akarván Tőlünk Drága Hunniát! Nem Engedjük, Ha Kell Mi is Nyilat Ragadunk, Ellenünk Támadókkal Bátran Szembeszállunk Újra Összefogva, Mert ez Így Nem Maradhat, Kardunk Továb...

csütörtök, 2023. augusztus 24. 12:03, Nézettség: 79

          TIZENNYOLC HÓNAPJA  NINCSEN BÉKE MÁR… 2022. 02. 24 – én kezdődött a háború.   Tizennyolc hónapja nincsen béke már, Ukrajnában dörögnek a fegyverek. Meghalt sok ember, de mindenkiért kár Akit eltalálnak bombák, lövegek.   A támadó Oroszország nemtelen Viaskodása nem vezet sehova Mert azt hitték, hogy gyorsan, hirtelen Letudják majd: Ukrajna behódolva.

csütörtök, 2023. augusztus 24. 09:54, Nézettség: 97

            NAGY LEGÉNY AZ, AKI MA ÖT ÉVES MÁR… Albika Dédunokám Születésnapjára.   Nagy legény az, aki ma öt éves már, Mosollyal az orcáján néz előre. Nem tudni ma még, hogy milyen jövő vár Reá, de mindent megtesznek érette   Szerető Szülei azért, hogy boldog Gondtalanságban teljenek az évek. Albika bájosan, szépen mosolyog, Mert most is örül a fényképezésnek.

szombat, 2023. augusztus 19. 16:22, Nézettség: 85

                GYÉMÁNTHEGEDŰ GYÖNYÖRŰ DALLAMÁT… Álomkép éber állapotban   Gyémánthegedű gyönyörű dallamát fújja a szél, Álmaimban minden zenéje csak Jóságról regél. Lehunyt szemeimmel olyan szép és varázsos minden, Ahogyan valóságban ezen a földön még nincsen, Csak a Mesevilágban létezik, és úgy száll a dal, Számomra mégis valósnak tűnő fényes diadal.

szombat, 2023. augusztus 19. 11:35, Nézettség: 76

                NINCS MOST FÉLNIVALÓJA  A TÜNDÉRNEK…   Nincs most félnivalója a Tündérnek, Mert akinek ilyen testőre vagyon Mint ez a „cicuska”, aki nem gyerek, Megvédi mindenkitől majd, de nagyon.   Hűségesen mindenhová követi Mert tudja, állandóan ízes falat Lesz a jutalma. Egyébként szereti, Ha a Tündér gazdájának szolgálhat.

kedd, 2023. augusztus 15. 11:54, Nézettség: 88

                NEM SZÉGYELLEM AZT SEM, HA  HATALOM „NYUGGERNEK” NEVEZ…   Nem szégyellem azt sem, ha hatalom „nyuggernek” nevez, Aki sokszor a megélhetésnek hajóján evez Azért, mert abból, amit nagylelkűen visszaadnak, A ledolgozott évek után nekem átutalnak Az Országrabló gazemberek, de még sokan másnak, Amiből a szerény nyugdíjasok nem urizálnak.

péntek, 2023. augusztus 11. 08:48, Nézettség: 78

              MÉG MINDIG SZERETEM A *GYÜRKÉT. Már megint egy kis régi nosztalgia a falusi létemből.      A régi emlékeim feldolgozása közben sokszor előbukkannak azok a történések, amiket falusi gyerekként éltem meg.

szerda, 2023. augusztus 9. 14:33, Nézettség: 71

                HOVA TŰNTEK A  NYITOTT SZEMEK ÉS FÜLEK… 76. évemben járva sem tudok belenyugodni.   Hová tűntek a nyitott szemek és fülek, Hová tűntek milliónyian emberek, Akik alól, ha a széket is kilopják, Akkor is a gonosz rablókat imádják.

kedd, 2023. augusztus 8. 13:47, Nézettség: 74

                A 26 ÉVES KÖRTEPÁLINKA TÖRTÉNETE.      Bakonyszentkirályon a Szülőházamhoz tartozó udvarban és kertben, hála Áldott Emlékű Édesapámnak, többféle gyümölcsfa hozta a terméseit évről – évre. 2021. februártól ma már ez mindenképpen csak az emlékeimben él, mert már más gazdája van, a bátyámmal eladtuk, ez már csak teher lett volna számunkra a továbbiakban.

1662 bejegyzés | 13 / 167 oldal