Archívum

 
hétfő, 2023. június 12. 12:52, Nézettség: 104

             KIS TÖRPEKILÁTÓ KUNSZENTMIKLÓSON…   Kis törpekilátó Kunszentmiklóson A NER dicsőségére épült csak fel Csupán hatvan millió jó forinton Osztozva, készíttetője énekel   Nagy röhögések közepette azért, Hogy aki majd arra járva irigyen Bosszankodjon, mert nem jutott „maniért” Ágaskodók közé.

vasárnap, 2023. június 11. 13:52, Nézettség: 156

                AMÍG CSAK OLVASNI TUDOK ITT A FÖLDÖN…   Amíg csak olvasni tudok itt a földön, Addig számomra kultúra nem lesz börtön. Bízom a Gutenberg Galaxis létében, A könyv és újságok leírt szépségében Még akkor is, ha technika megkönnyíti Az olvasást, de azt nem helyettesíti. Kézbe venni a nyomdai termékeket, Jelenti az én igazi örömömet.

szerda, 2023. június 7. 11:35, Nézettség: 146

                KEDDEN ESTE FÉL  NYOLCKOR EGYÁLTALÁN…   Kedden este fél nyolckor egyáltalán Nem számítottunk arra, hogy lészen kis  Meglepetés, picur földrengés okán Második emeleten, de csak azért is!   Rövid ideig csillár, vízipálma Táncikálni kezdett és csilingelve, Lengedezve a rengést bemutatta, Mi pedig csak néztük és ledöbbenve   Láttuk, hogy talán má...

kedd, 2023. június 6. 16:50, Nézettség: 70

                CSODASZÉP „VIRÁGTENGER” HEGYOLDALBAN…   Csodaszép „virágtenger” hegyoldalban, Festő nem tudna szebbet megalkotni. Gyönyörködve nézem most a szobában A képernyőn, próbálom elképzelni,   Hogy én is ott vagyok virágok között, Beszívom mindegyik finom illatát, Közben fákon túl vörösbe öltözött  Nap és érzi a virágok mosolyát.

kedd, 2023. május 30. 15:47, Nézettség: 104

                KALAPOT EMELVE KÍVÁNOK  „ÁLDÁS – BÉKESSÉGET” …   Kalapot emelve kívánok Áldás – Békességet”, Minden magyar rendes embernek olyan tisztességet, Amely a másikkal szemben mindig toleráns tud lenni, Magyarságtudatán nem fog sohasem csorba esni, Hazánknak becsületes polgára tud maradni, Szeretetet soha nem fog gyűlöletre cserélni.

hétfő, 2023. május 29. 09:28, Nézettség: 97

            ARANYLÓ TÜZES PARIPÁN… Továbbra is Aggódom Nemzetemért   Aranyló Tüzes Paripán Vágtatok Felvértezve, Mert Sötét Fellegek Jönnek Szél Hátán Nagy Sietve. Be Akarják Borítani Gyönyörű Szép Hazánkat, Városainkat, Falvainkat és a Kis Tanyákat.

csütörtök, 2023. május 25. 12:29, Nézettség: 92

                HÓFEHÉRKE MIT TETTÉL A TÖRPÉKKEL…   Hófehérke mit tettél a törpékkel, Kiket némileg, nemileg annyira Kifacsartál, mert hatalmas didikkel, Odacsaltál kényelmes ágyikódra,   Majd felváltva magadra eresztetted A hét törpicseket, akik kimúltak Ágyékod völgyében, mert Teéretted Mindent megtettek, de csak jót szuszogtak,   Mert az összes is kevésn...

kedd, 2023. május 23. 13:33, Nézettség: 143

                ÉDESAPÁM MÁR HAZAFELÉ MENET VEZETI AZ EGYIK TEHENÜNKET *FEDEZTETÉSRŐL.      Az évek hosszú során már sok mindenről írtama a falusi létem alatti történésekről, a paraszti világ mindennapjairól. Írtam a nálunk tartott aprójószágokról, csirkékről, kacsákról, libákról, nyulakról és a kicsit nagyobb malacokról, disznókról egyaránt.

hétfő, 2023. május 22. 12:05, Nézettség: 100

                A BIZONYTALAN JÖVŐ… Rím és ritmus nélkül szomorúan háborogva.   A bizonytalan Jövő aggaszt engem nagyon, Pedig mindig optimistán néztem előre Még akkor is, mikor erre semmi okom nem volt, Hiszen ami mögöttem van már, az a történelem része Letagadhatatlanul és annak egésze Ami velem és a korosztályommal történt.

hétfő, 2023. május 22. 10:32, Nézettség: 92

                SZERETEM A MÚZSA CSÓKJÁT…   Szeretem a Múzsa Csókját a Magas Homlokomon; Átsegít Előttem Tornyosuló Akadályokon, Amikor Azt Hiszem, az Ihlet Kicsit Késlekedik, De nem Sokáig, Mert Múzsa Csókja Felkerekedik.

1659 bejegyzés | 17 / 166 oldal