Archívum

 
vasárnap, 2024. március 3. 11:51, Nézettség: 17

              ÖRÖK SZERELEMBEN ÉLÜNK TÜNDÉRRÓZSÁMMAL… „Van – e szerelmesebb vallomás”   Örök Szerelemben élünk Tündérrózsámmal, Öleléssel, csókokkal és nagy Boldogsággal Tekintünk a jövő felé, mert jól tudjuk már, Szerelmünkről énekel sok csacsogó madár. Ők is örülnek, mert látják, Boldogok vagyunk, Szerelmesek szépséges hajóján utazunk.

szombat, 2024. március 2. 13:46, Nézettség: 15

              KÉRDÉSEK   Az Ember tudatosan csinál mindent, Vagy csak legtöbbször szándékosan színlelt Hazugságban éli le az életét Akkor mikor imára nyújtja kezét?  Feléd mutatja sokszor álorcáját, Nem tükrözve képének valóságát.

péntek, 2024. március 1. 17:28, Nézettség: 14

                ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY… Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam  ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.   2.Rész   „Paraszti mezők küldötte vagyok, Úgy jöttem, mint vadon termett virág. Bölcsességem, tudásom nem nagyok, Nem neveltek engem nagy iskolák.

péntek, 2024. március 1. 17:21, Nézettség: 18

                ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY… Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam  ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.   1.Rész   „Paraszti mezők küldötte vagyok, Úgy jöttem, mint vadon termett virág. Bölcsességem, tudásom nem nagyok, Nem neveltek engem nagy iskolák.

hétfő, 2024. február 26. 12:26, Nézettség: 16

              CIGÁNY KUNYHÓ SZÜLŐFALUMBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON AZ ERDŐSZÉLEN.      Az évek során már több alkalommal írtam arról, hogy Bakonyszentkirályon is élt több, dolgos cigány család.

vasárnap, 2024. február 25. 15:26, Nézettség: 15

                MA MÁR HAT SZÉP ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…   Ma már hat szép Orchideánk virágzik Szobánkban, de igyekszik több bimbó is Utánuk, szemem pedig gyönyörködik Bennük, mert eredeti mind, nem hamis.   Nehezen viselték az átültetést De ma már ez is el lészen felejtve.

szombat, 2024. február 24. 11:42, Nézettség: 18

           KÉT ÉVE MÁR, HOGY KITÖRT A HÁBORÚ… Mikor lesz Béke Ukrajnában?   Két éve már, hogy kitört a háború, Megindult az orosz hadigépezet. Két esztendő elteltével szomorú, Hogy halomra ölik az embereket   Oda és vissza, de az új orosz „cár” Részéről nincs szánalom, kegyelem sem, Mert megölt katona anyja könnye már Hiába csorog.

szerda, 2024. február 21. 10:56, Nézettség: 29

                  TIZENKÉT ÉVE MÁR, HOGY ÖRÖKRE ELMENTÉL… Édesanyám, ma rád emlékezem.   Tizenkét éve már, hogy örökre elmentél Drága Édesanyám, tőlünk el sem köszöntél, Mert akkor már félig úton voltál is oda, Ahonnan nincs visszatérés, nincs ilyen csoda. Pár hónap híján már kilencven éves voltál, Betegségeddel végsőkig bátran harcoltál Kórházi ágyadon.

kedd, 2024. február 20. 14:48, Nézettség: 21

                „AZ A JÓ ALABÁRDOS, AKI OKFEJTÉSSEL ÉL.”      Amiről most megpróbálok egy kicsit elmélkedni, az nem minden esetben a fő címre való közvetlen utalást jelenti, hanem valamilyen módon kapcsolódik hozzá, vagy csak súrolja azt. Csapongó, nem összefüggő rövid történetek csupán, de talán mégis érdekesek lehetnek valaki számára. Még szörnyű régen, (1966. 11.

kedd, 2024. február 20. 09:19, Nézettség: 24

              MITŐL KERESZTÉNY AZ ORSZÁGUNK, MIKOR GYŰLÖLET AZ ÚR?   Mitől Keresztény az Országunk, Mikor Gyűlölet az Úr? Mitől Keresztény, Mikor Ma Már Van Egy Önjelölt Hadúr? Mitől Keresztény, Mikor Családokban is a Gyűlölet Vert Már Régóta Egyre Erőteljesebben Gyökeret? Mitől Keresztény, Mikor Csak az Lehet Nemzeti Magyar, Aki a Hatalom Közelében Szorgalmasan ...

1654 bejegyzés | 2 / 166 oldal