2013 -

hétfő, 2013. szeptember 9. 18:10, Nézettség: 796

ERDŐBEN, IMA HELYETT        Madarak hangjától telik meg vidámsággal a nyár eleji erdő. A Nap sugarai a fák koronája közt pásztázzák a levelest, miközben a látszólagos csendbe beletrilláznak, feleselnek az édes kis jószágok.

hétfő, 2013. szeptember 9. 08:32, Nézettség: 883

MÉG MINDIG MAGYAR VAGYOK… HINNI SZERETNÉK AZ ÖSSZEFOGÁSBAN   Még Mindig Magyar Vagyok Igaz Hittel, Pedig Sokszor Hozták Szégyenbe a Hont. Próbálták Lejáratni Oly Erővel, Amely Széjjelzilálta azt az Otthont   Ahol Szétdarabolt Határon Belül Mégis Mindent Jelentett a Számomra Szülőföldemnek Hegyei Mögül Mindennap Felkelő Nap Sugára.

hétfő, 2013. szeptember 9. 08:02, Nézettség: 851

SZENVEDÉSEK ÚTJÁN A VIA DOLOROSÁN…   Szenvedések Útján a Via Dolorosán Járok Képzeletben, De Egyetlen Embert Már Nem Találok Aki Szólni Merne Keresztjét Cipelő Jézusért, Elítélt - Vérző Homlokú és Szenvedő Krisztusért. Szomorú Vagyok, Mert Pár Napja Még Virágot Szórtak Akik Most Harsány Szóval „Feszítsd Meg!” – et Kiáltoztak.

hétfő, 2013. szeptember 9. 07:59, Nézettség: 884

SOHA NEM JÁRTAM A VIA DOLOROSÁN…   Soha nem jártam a Via Dolorosán, Jézus Krisztus szenvedéseinek útján, De mégis látom, ahogy viszi keresztjét, Mégsem kéri az elítélők kegyelmét. Lassan lépked görnyedező térdeivel, Küszködik véresen hulló könnyeivel. Szomorúság bujkál gyönyörű szemében, De bízik Atyja Megváltó Kegyelmében.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 17:38, Nézettség: 1072

VIHARFELHŐK TORNYOSULNAK… „ISTEN, ÁLLD MEG A MAGYART…”     Viharfelhők Tornyosulnak Magyarország Egén, Fodrozik Már a Víz a „Magyar - honunk Tengerén”, Amely Jelenleg az Országban Nem Is Létezik, Elvitte Trianon, De Szívekben Gyökerezik. Mélyen Ott Lapul, Hogy Majd a Pillanatra Várva Hullámokat Vetve Zúduljon Zsarnok Nyakába.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 15:40, Nézettség: 821

SZERELEM RÓZSÁJÁT… NÉVNAPODRA TÜNDÉRRÓZSÁM   Szerelem Rózsáját Leszakítottam, Megleltem Boldogságunk Kék Madarát. Sokáig Kerestem, de Rád találtam, Mert Nem Feledtem El a Remény Szavát   Amely Azt Sugallta: Ne Add Fel Sosem! Megjártam Éretted a Kálváriát.  Tudtam Azt, Hogy Csakis Te Kellesz Nekem, Aki Meghallja Szívem Dobbanását.   Veled Élek Át Földi Mennyországot.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 15:32, Nézettség: 524

HA SÍRVA ÜVÖLT BENNED A FÁJDALOM…   Ha sírva üvölt benned a fájdalom, Akkor is büszkén mondd azt, hogy vállalom! Ne tűnjön majd el örökre a Remény, Légy kitartó következetes kemény Ember akkor is, ha vérzik a szíved És akkor is, ha bánatos a lelked. Ha sírva üvölt benned a fájdalom, Sohase jelentsd ki azt, hogy feladom!   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2007.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 13:29, Nézettség: 859

MIKOR GYERMEK VOLTAM…   Mikor gyermek voltam egykor régen, Játszadoztam Bakonyi vidéken. Nem gondoltam, hogy majd őszes fejjel, Visszasírom hulló könnyeimmel Azokat a gondtalan éveket, Mely soha nem múló emlékeket Jelent és szép virágos réteket, Aranyló búzamezőt, kerteket, Amelyek megtermik az „Életet”.

vasárnap, 2013. szeptember 8. 13:20, Nézettség: 1021

MINDENSÉGEM RAGYOGÓN FÉNYLŐ NAPSUGARA… Születésnapodra Szerelmem   Mindenségem Ragyogón Fénylő Napsugara, Számomra Te Vagy a Boldogság Kék Madara.

kedd, 2013. szeptember 10. 00:11
Gyönyörűséges Drága Valentinusom! :-)
Szívből köszönöm! :-)

GYÖNYÖRŰSÉG…
*
Mily Gyönyörűség,
amikor két Szerelmes Szív találkozik,
mily Gyönyörűség,
amikor Édes Szerelmem hozzám bújik!
Mily Gyönyörűség,
ha két selymes száj összeér, csókolózik,
mily Gyönyörűség,
amikor kezünk cirógatva érintkezik!
Mily Gyönyörűség,
amikor átölel Szerelmem kedvesen,
mily Gyönyörűség,
kimondani, hallani, érezni; „Szeretem!”
Mily Gyönyörűség
Ketten Eggyé Válni, Szerelmesen Szeretni,
Mily Gyönyörűség
Istenünk Ajándékát Együtt Megköszönni!
*
Kiss Teréz „Angyalcsillag”

Szerető Szívvel: Angyalcsillagod :-)


kedd, 2013. szeptember 10. 15:12
Drága Angyalcsillagom!
Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű versedet-:)))
Szerető szívvel:Valentinusod
vasárnap, 2013. szeptember 8. 12:56, Nézettség: 1013

ELEINK VÉRE VAJON…   Eleink Vére Vajon Hiába Hullott, Magyarok? Tudunk Mi Majd Egykor Megbékélni? Válaszoljatok! Szomorú a Szívem, Mikor Nem Látok Békességet, Bánatos Lélekkel Tapasztalok Békétlenséget Ünnepnapokon és Hétköznap az Emberek Között, Kiknek Már Lakásába is Veszekedés Költözött.

102 bejegyzés | 5 / 11 oldal « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »