2013 -

szombat, 2013. október 26. 15:17, Nézettség: 424

MINDEN ÚT TIHANYBA VEZET… Életképek katonaidőmből. Egy év után IV.          Bodó Laci nagyon huncut egy gyerek volt. Termetre ő is inkább azok közé tartozott, akikre velem együtt azt mondják, csiklandozza a fű a hátsóját, ha a mezőn halad.

szerda, 2013. október 23. 10:44, Nézettség: 988

           1956. NAPJAI EGY KIS BAKONYI FALUBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON. Mire emlékszik, egy akkor 8 éves gyermek?          Utólag már halványodnak az emlékei az embernek 65 évesen, de évtizedekkel ezelőtt leírt jegyzeteim alapján megpróbálom felidézni azoknak a napoknak a történéseit.

kedd, 2013. október 22. 20:56, Nézettség: 712

  MAGYAR A MAGYARNAK SOHA TÖBBÉ… Gondolataim 1956 Hőseire emlékezve   Magyar a Magyarnak Soha Többé Ne Ártson! Magyar Földön Magyar Ember Vére Ne Follyon Hiába Nemtelen - Gyalázatos Célokért, Mert Istenünk Teremtményei Vagyunk Azért, Hogy Egységbe Forrva Megvédjük a Hazánkat, Idegen Hatalmak Ne Rakjanak Igákat Ránk Sohasem! Idegen Érdektől Mentesen Építhessük Hun...

hétfő, 2013. október 21. 17:11, Nézettség: 460

AKI AZ IGAZI ARCÁT MUTATJA…   Aki az igazi arcát mutatja, Az naponta belenéz a tükörbe. De aki álorcát tesz fel magára, Annak a képmása sem más csak görbe.    Híven csak egy urat lehet szolgálni, Vagy a Nép, avagy a kiváltságosok. Igaz szívvel támogatást remélni, Így nem érhetnek célba a hazugok.

hétfő, 2013. október 21. 14:59, Nézettség: 659

  SZERELEM MÁMORÁBAN... Szerelmemnek Rikének   Szerelem Mámorában Olyan Jó Lebegni, Őszinte Szerelemmel Szabad Csak Szeretni. Tisztán - Szabadon Ahogyan Mindig Szeretlek Drága Tündérrózsám, Majd Magamhoz Ölellek Mikor Hazaérkezel: Csókban Forrunk Össze, Hiszen Mindketten Születtünk a Gyönyörünkre.

csütörtök, 2013. október 17. 10:45, Nézettség: 557

A DÖNTÉS JOGA… Fehérholló Őskü sorait olvasva   A Döntés Joga Legyen Mindig Tiéd Barátom, Mert Ha Nem Tudod Megtenni Akkor én Belátom Azt, Hogy a Saját Problémád Jó Megoldására Várhatsz Örökké, De lehet, Hogy Soha - napjára! Legyen Tebenned Mindig Olyan Kemény Elszánás, Mely Nem Lehet Sohasem Szánalmas Tétovázás! Ne Akarj Senki Előtt Olyannak Se Látszani, Aki a Prob...

kedd, 2013. október 15. 19:55, Nézettség: 835

  AHOGY ÉN SZERETLEK… Vallomás Terikémnek Neve Napján   Ahogy én Szeretlek az Maga a Csoda, Hisz Vert Eleget az Életnek Ostora Amíg Megismerhettem Véled Igazán Azt, Hogy Nem Mindig Jön El Táltosparipán Hozzánk a Királyfi, De a Királylány Sem, Mert a Szerelem – Szeretet és Hűség Nem Pottyanik az Ölébe Senkinek Soha, Ezért a Mi Szerelmünk Igazi Csoda! Kortalan Szer...

péntek, 2013. október 11. 10:10, Nézettség: 781

  NYOLCVANKILENC ÉVE MÁR… DRÁGA ÉDESANYÁMNAK   Nyolcvankilenc éve már hogy megszülettél, Hatvanhárom éve hogy engem megszültél. Fogytán már az erőd, de a szép mosolyod Most is gyönyörűségesen megmutatod Mikor a gyermeki szemeimmel nézlek, Számodra Istenünktől életet kérek Még olyan egészséges hosszú éveket, Melyet átjárja az Anyai Szeretet.

péntek, 2013. október 11. 10:05, Nézettség: 516

A NEGYEDIK GYERTYA IS LÁNGRA LOBBANT… Advent negyedik Vasárnapján   A negyedik gyertya is lángra lobbant, A szívem ma már szaporábban dobbant, Mert Krisztus nemsokára megszületik, Szerte a Világban megünnepelik Mert ismét Reményt hoz és Békességet, Emberek szívébe oly melegséget, Mely Szeretet gyertyalángját is hozza, Mindnyájunk életét bearanyozza.

péntek, 2013. október 11. 10:01, Nézettség: 396

FELLOBBANT A HARMADIK GYERTYA LÁNGJA… Advent harmadik Vasárnapján   Fellobbant a harmadik gyertya lángja, A várakozásunk sem lesz hiába, Mert a Szent Karácsonyunk közeledik, Megváltó Jézusunk újraszületik. Fogadjuk majd Őt olyan alázattal, Igaz hittel és őszinte malaszttal, Ahogyan Isten fia megérdemli, Hogy Igaz szívvel tudjuk majd Szeretni.

15 bejegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »