2016 -

kedd, 2016. december 20. 06:53, Nézettség: 804

                  A SZÍJGYÁRTÓ ESTERHÁZY GRÓF Az Esterházy család kincseinek nyomában         A kis szíjgyártó műhely Bakonyszentkirályon a kocsma mellett volt, ahol a valamikor híres Esterházy grófok Cseszneki ágának utolsó nemzedékfője napestig dolgozott. A szíjgyártó tudományt még az I.

hétfő, 2016. december 12. 08:49, Nézettség: 831

                ARANYLÓ FŐNIXMADÁR…   Aranyló Főnixmadár Jöjj el Hozzánk, Kínáld Megújulás Lehetőségét! Kitárt Szárnyaidat Terítsed Reánk, Segítsd Elhozni Hazánk Dicsőségét   Onnan, Ahova Már Régen Távozott, Helyette a Gyűlölködés Érződik. Immár Olyan Sok Galibát Okozott, Ami Miatt a Belharc Fokozódik.

szombat, 2016. december 10. 06:48, Nézettség: 717

SZERETET KÖLTÖZZÖN MINDEN MAGYAR SZÍVÉBE…  Szeretet költözzön minden magyar szívébe, Gyűlölet soha ne kerüljön előtérbe! Olyan ősök vére folyik az ereinkben, Olyan acélos rugó van a térdeinkben, Amely nem engedi, hogy térden állva éljünk, Hanem csak azt, hogy mindig Bízzunk és Reméljünk.

csütörtök, 2016. december 8. 07:10, Nézettség: 736

  APÁMTÓL JUSSOLT BECSÜLETEM… Apámtól jussolt Becsületem - Tisztességem nem adom, Még akkor sem, ha nagyon nehéz küzdelem, mert jól tudom, Hogy az út manapság már göröngyös, nehezen járható. Hiszem és vallom: Becsület és Tisztesség nem eladó! Szeretet és Békesség nálam mindennapi fontos kincs, Nyugalomban szeretnék élni Hazámban, ami most, nincs.

kedd, 2016. december 6. 13:52, Nézettség: 649

GYERMEKKORI TÉLAPÓS EMLÉKEIMBŐL        Egy évvel ezelőtt éppen várakoztam Gyulán a Penny Market előtt, mikor egy mellettem elhaladó bicajos, úgy hatvan év körüli férfi odaszólt hozzám: -Szia, Mikulás! – azzal mosolyogva tekert tovább. Mosolyogva visszaköszöntem neki valamit én is udvariasan és természetesen nem haragudtam meg érte, pedig nem voltam Télapónak öltözve.

hétfő, 2016. december 5. 09:39, Nézettség: 832

              Gyermekkori zsengém 14 éves koromból-:)))   AZ ÉN SZÜLŐHAZÁM   Ha fölmegyek a Cseszneki várba Onnan nézek szerte a világba. Onnan nézem szülőhazám földjét Amint ottan dolgozik a jónép.   Itt születtem én ezen a tájon, A Bakonyi vadregényes láncon. Itt ringott bölcsőm Itt nevelt anyám.   Leülök a tó partjára Onnan nézek a határra.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal