2019 -

szombat, 2019. március 9. 16:57, Nézettség: 378

              ÖREG VADÁSZ ELFÁRADT AZ ERDŐBEN…   Öreg vadász elfáradt az erdőben, Ezért megállt kutyájával pihenni Egy fa alatt, hogy aztán majd időben Mielőtt a Nap is indul nyugodni,   Hazaérjenek családi fészekbe, Hol Mama meleg vacsorával várja. Kutyája hűségesen néz szemébe, Neki is hallatszik gyomra korgása.

csütörtök, 2019. március 7. 10:40, Nézettség: 407

                FÜRDŐZŐ GÓLYÁK A SZIVÁRVÁNYFÉNYBEN…   Fürdőző gólyák a szivárványfényben Büszkén tekintenek szét a magasban.

kedd, 2019. március 5. 16:19, Nézettség: 420

              A BAKONYNAK FŐVÁROSÁBAN ZIRCEN…   A Bakonynak Fővárosában Zircen Éltem harminchárom éven keresztül. Sokad - magammal osztoztam a kincsen, Melyet elhoztam magammal emlékül   Az Alföldnek Gyöngyszemébe Gyulára. A két város teljesen különböző, De számomra a hegyeim hiánya Helyett itteni síkság lenyűgöző.

hétfő, 2019. március 4. 19:28, Nézettség: 347

              NAPFÉNY TANYÁN  JÁRTUNK GYOMAENDRŐDÖN…   Napfény Tanyán jártunk Gyomaendrődön, Ahol a szép új Jurtát „Bedoboltuk”.  Békés Megyéből ideérkezőkön Látszott az izgalom, hisz mi is vártuk   Nemcsak a házigazdák, hogy a Jurta Jelképesen Mindenki Tulajdona Lehessen majd, aki átlép a Tanya Kitárt Kapuján, Szeretettel Várja.

hétfő, 2019. március 4. 11:57, Nézettség: 408

                TÜNDÉRSZIGET MARAD, VAGY EMBERI MOHÓSÁG ÁLDOZATÁVÁ VÁLIK A GYULAI KISÖKÖRJÁRÁSI ERDŐCSKE IS? BÍZOM BENNE, HOGY NEM.      Csend honol most a kertünk végében egy kis folyócska túloldalán lévő erdőben, hiszen a Tél megviselte a bent lakó állatokat is, amelyek nehezen vészelik át ezt az időszakot.

szombat, 2019. március 2. 12:24, Nézettség: 318

              GYÖNYÖRŰ LILA ORCHIDEA NYÍLIK…   Gyönyörű lila Orchidea nyílik, Mosolya kintről jövő Napsugárnak Szól most, hiszen amikor kivirágzik, Akkor mindjárt vége Farsangozásnak.    Tavasz előjelét hirdetik a madarak, Akik szintén örülnek Napsugárnak, Hisz Téli hidegre már ők sem vágynak, Inkább ébredő, megújult világnak.

16 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »