2019 -

szerda, 2019. július 31. 20:57, Nézettség: 130

              VÉGRE KINYÍLOTT A MI TAVIRÓZSÁNK… Szerelmemnek, Tündérrózsámnak.   Végre kinyílott a mi Tavirózsánk, Erre vártunk az én Tündérrózsámmal, Drága Szerelmemmel és eljött hozzánk Ugyan nem tóból, csak szép mosolygással.   Egyszer majd önálló tavat készítünk, Hogy otthonosabban érezze magát.

vasárnap, 2019. július 28. 08:24, Nézettség: 160

              HARAPNI A SÖRT… Békéscsabai emlék.   Harapni a sört az külön tudomány, Teknikáját ha lehet, megtanulom. Eddig én úgy tudtam, ez csak koholmány, Mert a sört a torkomon legurítom,   Aztán ha leért, jöhet következő Frissen csapolva, üvegből kiöntve, De csak hidegen, langyosan nem nyerő A serital, mert akkor ki lesz köpve.

kedd, 2019. július 16. 12:44, Nézettség: 110

                A KIS HARANGOZÓ Gyermekkori emlékeimből.      Ahogyan múlnak az évek, évtizedek mögöttem, egyre jobban előjönnek azok a régi szép emlékeim, amik Szülőfalumhoz, Bakonyszentkirályhoz kötnek.

kedd, 2019. július 9. 18:07, Nézettség: 141

                FEHÉR FELHŐGALAMB REPÜL A LÉGEN…   Fehér felhőgalamb repül a légen Át kecsesen és szépen, mint aki nem Törődik azzal, hogy mi is volt régen, Mikor az alanti földi világ sem Volt még ennyire összezavarodva, Épp ezért lehetett nyugodtan, szépen Élni, Gyűlöletet Nem Hangoztatva, Egymást Mindig Tisztelve, Békességben.

hétfő, 2019. július 1. 11:11, Nézettség: 156

              A TAVIRÓZSÁT NEM LEHET MEGUNNI… Szerelmemnek.   A Tavirózsát nem lehet megunni, Hiszen szépsége mindig felvidámít. Tündérrózsát mindig lehet szeretni Mert szíveket - lelkeket is megsimít.   Valahányszor Gyulán Hunyadi – tónál Járok, meg kell állni pár percre kicsit, Hiszen már az elképzelt valóságnál Jóval csodálatosabb, ahogy virít.

5 bejegyzés | 1 / 1 oldal