2019 -

kedd, 2019. augusztus 27. 10:52, Nézettség: 329

              HA VALAKI CSAK AZT HISZI EL…   Ha valaki csak azt hiszi el, amit lát, Annak ajánlom, hogy jól gondolkodjon el Azon, hogy fejében, ha van, az ész zugát Látta – e már valahol, vagy nem érdekel, Hogy mit gondol magról, de hülyeséget Ne terjesszen a vakvilágba szüntelen. Tanúsítson oly hiteles emberséget, Amely megállja majd helyét a végeken.     Ifj.

kedd, 2019. augusztus 27. 09:57, Nézettség: 370

                HÁRFA HANGJA SZÓL…   Hárfa hangja szól olyan sejtelmesen, Mikor a lágy szellő elhozza felém Gyönyörű dallamát és én csendesen Hallgatom, ahogyan most jönnek elém   Emlékképeim a Mesevilágból, Melyet a „Csudalámpában” olvastam Egy olyan csodálatos szép világról, Ahol csak az álmaimban járhattam.

hétfő, 2019. augusztus 26. 09:46, Nézettség: 389

                A MÚLTAT ELFELEDNI… Nosztalgia, vagy valami más?   A múltat elfeledni soha nem szabad, Mert attól még minden tény bennünk megmarad. Aki szégyelli a megélt történelmét, Nem érdemli meg Jelenét és Jövőjét.

péntek, 2019. augusztus 16. 12:00, Nézettség: 735

              „OTT MEGY A MARI NÉNI VARRÓ GÉPE!” Gyermekkori emlékeimből      Ahogyan korosodik az ember, beleértve magamat is, egyre gyakrabban jönnek elő a gyermekkorunk olyan régi emlékei, amiket néha azt gondoltuk, már régen elfeledtünk, pedig az agyunk rejtekében ott lapulnak csendesen.

szombat, 2019. augusztus 3. 10:33, Nézettség: 686

                A GAZDA ETETI A SZÁRNYASOKAT…   A gazda eteti a szárnyasokat, Hiszen éjszaka ők is megéheztek. Ahogy a magvak szállnak, hangjaikat Hallatva, gyorsan odagyülekeznek.   Tyúkok, kacsák, libák itt jól megférnek, Hiszen nekik a baromfiudvarban Van a világuk, ahol éldegélnek Békességben, gazda „birodalmában”.

5 bejegyzés | 1 / 1 oldal