2020 -

vasárnap, 2020. július 26. 13:45, Nézettség: 79

              GYERMEKKOROM ARATÁSAI IDEJÉBEN… De régen történt, mégis igaz volt.   Gyermekkorom aratásai idejében Hajnalban nekünk is fel kellett kelnünk szépen, Hogy készíthessük a gabona köteleket, Amire odakint a kéve rákerülhet.

péntek, 2020. július 24. 13:46, Nézettség: 72

              HITTANRA JÁRÁS SZÜLŐFALUMBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON AZ 1950 – ES ÉS 60 - AS ÉVEKBEN      Manapság divattá vált pocskondiázni egyesek által azokat az időket, amikor az Általános Iskolákban a Kisdobos és Úttörő mozgalmak voltak, nem olyan ifjúsági szervezetek, mint amilyen a II. Világháború előtt például a Cserkészet volt.

szerda, 2020. július 15. 15:52, Nézettség: 77

                LEGENDÁS ŐSEINK SZELLEME VAN VELÜNK… A Szeretet Napján Pilisszentléleken   Legendás Őseinknek a Szelleme Van Velünk, Ahogy Pilisbe Távolról Megérkezünk. Nimród, Atilla, Árpád lovának dobogása Hallatszik és Táltosaink harsány dobolása Tölti be Pilisszentlélek környékét, amikor  A Szeretet Napján megérkezünk mi is, jókor.

csütörtök, 2020. július 9. 16:45, Nézettség: 76

                A GYULAI TÜNDÉRERDŐ PEREMÉN… Szent – Iván Éjszakáján Vigadjunk.                                                                                                             A Gyulai Tündérerdő peremén Szóljanak a dobok és a harsonák. A Természetnek vonzóan lágy ölén Bízunk benne, hogy történnek majd csodák.

csütörtök, 2020. július 9. 16:30, Nézettség: 94

                A MI TAVIRÓZSÁNKNAK  NINCSEN TAVA…   A mi Tavirózsánknak nincsen tava, De nélküle is olyan csodálatos. Az ember, ha látja, eláll a szava, Mert ebben a formában káprázatos,   Hiszen a tavi közegéből hozva Immár minálunk is meghonosodott, Hogy örömünket itt is felfokozza. Nem számít, hogy élőhelye változott.

5 bejegyzés | 1 / 1 oldal