2021

szerda, 2021. március 3. 13:45, Nézettség: 10

                „ŐSI KOLLÉGIUM.”      Gyermekkoromtól kezdve a Magyar Irodalom és Történelem a kedvenceim voltak és azok a mai napig is, éppen ezért előszeretettel gyűjtöm azokat a műveket, amelyek hasonló témával foglalkoznak, főleg a már klasszikusnak mondott témakörökben.

szerda, 2021. március 3. 10:17, Nézettség: 13

              DRÁGA HAZÁM MAGYARORSZÁG… Örökre Itt Szeretnék Élni Békességben   Drága Hazám Magyarország Nagyon Szeretlek, Számomra Te Vagy az Igazi Hungarikum.  Egykor Volt Határid Mentén Körülölellek Gondolatban, Mert Ehhez Nem Kell Semmi Vízum. Sajog a Szívem, Mikor Most Arra Gondolok, Hogy Mivé Lett Trianon Gyászos Öröksége.

vasárnap, 2021. február 28. 11:06, Nézettség: 6

                MÁR AZ ÖSSZES ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…   Már az összes Orchideánk virágzik, Február végére kibontakoztak. Minden szirmuk gyönyörűen pompázik, Azok is, mik nemrég még csak bimbóztak.   A Nap is hétágra süt ablakon túl, De azért csak plusz hat fok van odakint. Orchideáktól az ember felvidul, Ahogy mindegyik vidáman ránk tekint.

csütörtök, 2021. február 18. 12:15, Nézettség: 15

                MÁR HAT ORCHIDEA,  DE JÖN A TÖBBI…   Már hat Orchidea, de jön a többi, Hiszen szépségükkel jó kedvet hoznak. Mindegyik, szobában magát kelleti, Még fénylő Napnál is szebben ragyognak.

csütörtök, 2021. február 11. 12:22, Nézettség: 15

              HA ORGONA SZÓL…   Ha orgona szól, kulcsold imára kezed, Ha orgona szól, hidd, hogy ott van Istened, Ha orgona szól, halld értőn az Úr szavát, Ha orgona szól, érezd Hited Templomát, Ha orgona szól, most már nem vagy egyedül, Ha orgona szól, Biblia szava kerül Mindenek felett a Te érzékszervedbe, Zsoltárok muzsikája csendül füledbe.

hétfő, 2021. február 8. 10:16, Nézettség: 23

                  SZÓL A RIGÓ…   Szól a rigó, nádi rigó, itt van már a kikelet, Tópartján az öreg halász óvatosan lépeget. Kikötve vár kis csónakja várja már a gazdáját, Öreg halász meg a válláról leveszi a szákját Mikor odaérve a horgászbotja is lekerül, A derék ember fáradtan csónakja mellé leül.

szombat, 2021. február 6. 14:20, Nézettség: 19

                VALENTINUSSÁGOKRÓL  SZÓL AZ ÉLETEM…   Valentinusságokról Szól az Életem, De Nem Tudom Miért, Ezt Nagyon Szeretem, Mert Benne Van, Amit Magam Tapasztaltam  A Világban, „Nem Csak” Amit Megtanultam A Félremagyarázott Történelemből, Meg „Vastagnyakú Kálomista” Hitemből, Melyet Jussoltam Szerető Szüleimtől, Akik Ma Már Hiányoznak Életemből.

csütörtök, 2021. február 4. 11:25, Nézettség: 24

              GYÖNYÖRKÖDTEM A SZÉP NAPLEMENTÉBEN…   Gyönyörködtem a szép naplementében, Pedig csak nyitott ablakból láthattam. Gyönyörködtem a változó színében, Aranyló és vöröslő árnyalatban.   A Természet ecsetjénél nincs is szebb, Ahogyan a színeket kikeveri Vele és a festőnél nem kevesebb Árnyalatait Égre felhelyezi.

hétfő, 2021. február 1. 12:43, Nézettség: 26

              A MÁSIK ORCHIDEÁNK IS VIRÁGZIK…   A másik Orchideánk is virágzik Párban, de már bimbózik a harmadik. Szépségével gyönyörködtet, pompázik A szobában és szépen illatozik.   Ablakon túl fagypont körüli hideg Van, de idebent huszonkét fok meleg Hőmérsékletben senki sem didereg, Ezért a hangulatom sem gyermeteg.

csütörtök, 2021. január 28. 13:39, Nézettség: 26

                KATONAI ESKÜ      Manapság a katonaérett fiatalok el sem tudják már képzelni, hogy mi a katonaság, hiszen nincs sorozás, hogy utána több évre elvigyék őket a Hazánk Védelmére, mint bennünket annak idején.1966. 11. 24 és 1968.12. 13 – között teljesítettem a tényleges katonai szolgálatomat Pápán, a reptéren az RT 10 – es Rádiótechnikai Ezrednél.

18 bejegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »