2021 -

vasárnap, 2021. február 28. 11:06, Nézettség: 261

                MÁR AZ ÖSSZES ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…   Már az összes Orchideánk virágzik, Február végére kibontakoztak. Minden szirmuk gyönyörűen pompázik, Azok is, mik nemrég még csak bimbóztak.   A Nap is hétágra süt ablakon túl, De azért csak plusz hat fok van odakint. Orchideáktól az ember felvidul, Ahogy mindegyik vidáman ránk tekint.

csütörtök, 2021. február 18. 12:15, Nézettség: 229

                MÁR HAT ORCHIDEA,  DE JÖN A TÖBBI…   Már hat Orchidea, de jön a többi, Hiszen szépségükkel jó kedvet hoznak. Mindegyik, szobában magát kelleti, Még fénylő Napnál is szebben ragyognak.

csütörtök, 2021. február 11. 12:22, Nézettség: 274

              HA ORGONA SZÓL…   Ha orgona szól, kulcsold imára kezed, Ha orgona szól, hidd, hogy ott van Istened, Ha orgona szól, halld értőn az Úr szavát, Ha orgona szól, érezd Hited Templomát, Ha orgona szól, most már nem vagy egyedül, Ha orgona szól, Biblia szava kerül Mindenek felett a Te érzékszervedbe, Zsoltárok muzsikája csendül füledbe.

hétfő, 2021. február 8. 10:16, Nézettség: 276

                  SZÓL A RIGÓ…   Szól a rigó, nádi rigó, itt van már a kikelet, Tópartján az öreg halász óvatosan lépeget. Kikötve vár kis csónakja várja már a gazdáját, Öreg halász meg a válláról leveszi a szákját Mikor odaérve a horgászbotja is lekerül, A derék ember fáradtan csónakja mellé leül.

szombat, 2021. február 6. 14:20, Nézettség: 230

                VALENTINUSSÁGOKRÓL  SZÓL AZ ÉLETEM…   Valentinusságokról Szól az Életem, De Nem Tudom Miért, Ezt Nagyon Szeretem, Mert Benne Van, Amit Magam Tapasztaltam  A Világban, „Nem Csak” Amit Megtanultam A Félremagyarázott Történelemből, Meg „Vastagnyakú Kálomista” Hitemből, Melyet Jussoltam Szerető Szüleimtől, Akik Ma Már Hiányoznak Életemből.

csütörtök, 2021. február 4. 11:25, Nézettség: 247

              GYÖNYÖRKÖDTEM A SZÉP NAPLEMENTÉBEN…   Gyönyörködtem a szép naplementében, Pedig csak nyitott ablakból láthattam. Gyönyörködtem a változó színében, Aranyló és vöröslő árnyalatban.   A Természet ecsetjénél nincs is szebb, Ahogyan a színeket kikeveri Vele és a festőnél nem kevesebb Árnyalatait Égre felhelyezi.

hétfő, 2021. február 1. 12:43, Nézettség: 247

              A MÁSIK ORCHIDEÁNK IS VIRÁGZIK…   A másik Orchideánk is virágzik Párban, de már bimbózik a harmadik. Szépségével gyönyörködtet, pompázik A szobában és szépen illatozik.   Ablakon túl fagypont körüli hideg Van, de idebent huszonkét fok meleg Hőmérsékletben senki sem didereg, Ezért a hangulatom sem gyermeteg.

7 bejegyzés | 1 / 1 oldal