2021 -

hétfő, 2021. március 29. 08:45, Nézettség: 14

                AKI HALLGAT MIKOR SZÓLNI KELL…   Ne Legyen Néma a Szánk, Ha Szólni Kell, Erről Soha Ne Vitázzunk Senkivel. Egyenes Derékkal Menjünk Előre, Emelt Fővel Nézzünk Mindig Jövőnkre. Soha Senkit Erőszakkal Ne Bántsunk, Alázattal Isten Felé Forduljunk.

szerda, 2021. március 24. 09:49, Nézettség: 10

              SZÍVBŐL JÖVŐ BÉKESSÉGET… SEGÍTS BENNÜNKET URAM!   Szívből jövő Békességet, Szeretetet, Tisztességet, Gyűlölettől Mentességet, Szerelemben Sok Hűséget Adj Uram a Nemzetünknek, Nyugalmat az Eleinknek Akik sírban forgolódnak, Örökre már Nem Nyughatnak.

szerda, 2021. március 3. 13:45, Nézettség: 34

                „ŐSI KOLLÉGIUM.”      Gyermekkoromtól kezdve a Magyar Irodalom és Történelem a kedvenceim voltak és azok a mai napig is, éppen ezért előszeretettel gyűjtöm azokat a műveket, amelyek hasonló témával foglalkoznak, főleg a már klasszikusnak mondott témakörökben.

szerda, 2021. március 3. 10:17, Nézettség: 25

              DRÁGA HAZÁM MAGYARORSZÁG… Örökre Itt Szeretnék Élni Békességben   Drága Hazám Magyarország Nagyon Szeretlek, Számomra Te Vagy az Igazi Hungarikum.  Egykor Volt Határid Mentén Körülölellek Gondolatban, Mert Ehhez Nem Kell Semmi Vízum. Sajog a Szívem, Mikor Most Arra Gondolok, Hogy Mivé Lett Trianon Gyászos Öröksége.

4 bejegyzés | 1 / 1 oldal