2021 -

csütörtök, 2021. október 28. 11:03, Nézettség: 225

                A JÖVŐ ELÉBE   Gondolataim tüzesen izzó Lángoló világában Elmerengve képzelődöm A jövő rejtett titkain. Fontolgatva, latolgatva nézek előre Képzeletem hatalmas szárnyain, Mert kell a jövőt előre látni, Hogy tudjunk küzdeni érte Lényünk teljes varázsával, Tettre kész lelkesedéssel és odaadással.     Ifj.

csütörtök, 2021. október 28. 09:50, Nézettség: 211

              SZÁLLNAK A SZÉLBEN…   Szállnak a szélben a kimondott szavak, De mi legyen a kimondatlanokkal Ha azok gondolatokban maradnak? Akkor csak játszadozunk a szavakkal?   Játszadozni pedig akkor érdemes, Ha értelme van a játszadozásnak.

kedd, 2021. október 26. 10:22, Nézettség: 226

  HA A KIMONDOTT SZÓ ÉRTÉK NÉLKÜLI…   Ha a kimondott szó érték nélküli, Aki azt kimondta nem teljesíti, Ha ígéret marad tett nem követi, Ha önmagát álarc mögé elrejti, Számára a kimondott szó csak Talmi, Mert az igazi célja csak hatalmi Amivel tiporni akar lelkedbe, Beledöngölni a sáros földedbe.

hétfő, 2021. október 25. 12:14, Nézettség: 199

              NINCS MÁR APÁM, ANYÁM IS ITT HAGYOTT… ŐK ADNAK NEKEM HITET ÉS REMÉNYT MINDÖRÖKRE   Nincs Már Apám, Anyám Is Itt Hagyott, De Én Még Élek, De Van Hazám - Szerelmem És Szabadságot Remélek Ami Ma Még Nem Nevezhető Annak, Mert Tovaszállt: Ránk Rovott Kötelességek Vannak, Jogot Nem Talált Ki Keresett, Mert Úri Gőggel Saját Képre Írták, A Morzsákat Pedig a ...

csütörtök, 2021. október 21. 09:57, Nézettség: 205

MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM… VÉREIM MAGYAROK Dalszöveg   Magasan Száll a Sólyom a Kárpátok Felett, Hozza Magával Azt a Fontos Üzenetet, Melyet Olyan Sóvárogva Régóta Várunk, Mert Számunkra Ez Lehet Végső Megoldásunk. Nincsen Már Békesség e Szétszabdalt Hazában, Nagy Szakadék Tátong Szeretett Hunniánkban.

szerda, 2021. október 20. 08:29, Nézettség: 231

                ÁLMOT SZŐTT AZ ÉJSZAKA… TÜNDÉRRÓZSÁMNAK, TERIKÉNEK   Álmot Szőtt az Éjszaka Lehunyt Szememre, Álmot Csókolt Szép Tündérrózsám Szerelme Ajkaimra Olyan Bársonyosan - Szépen, Mint Ahogyan Egykor a Tündérmesékben Mesebeli Királykisasszony Boldogan, Forró - Mézédes Ajkaival Csábosan.

vasárnap, 2021. október 17. 12:36, Nézettség: 201

             AZ ÉLET SZÉP, DE NEM MINDEN, MERT HIÁNYZIK VALAMI… Vallomás, ahogyan én gondolom.   Az élet szép, de nem minden, mert hiányzik valami, Mert a Szerelem, ami az életet szebbé teszi, De ennek a tisztaságára nagyon kell vigyázni, Az Érzelmeket Soha Nem Szabad Eltékozolni.

szombat, 2021. október 16. 10:31, Nézettség: 269

KI VAGYOK ÉN?   KEDVES BARÁTAIM!   Ez a szabad verselési stílusban készült írásom 24 éves koromban született, de ma is vállalom minden sorát. Időközönként újra olvasva sem csodálkozom azon, hogy már akkor is milyen kérdések foglalkoztattak, amelyek továbbra is napirenden vannak az életemben immár 74. évemben járva.

csütörtök, 2021. október 14. 09:36, Nézettség: 269

              HA SÍRVA ÜVÖLT BENNED A FÁJDALOM…   Ha sírva üvölt benned a fájdalom, Akkor is büszkén mondd azt, hogy vállalom! Ne tűnjön majd el örökre a Remény, Légy kitartó következetes kemény Ember akkor is, ha vérzik a szíved És akkor is, ha bánatos a lelked. Ha sírva üvölt benned a fájdalom, Sohase jelentsd ki azt, hogy feladom!   Ifj.

szerda, 2021. október 13. 11:04, Nézettség: 263

              DÉLCEGEN ÜLT A LÓ HÁTÁN ÉDESAPÁM…   Délcegen ült a ló hátán Édesapám egykoron, Pedig ekkor már túl volt jóval a fiatalságon. Szép, egyenes tartása megmaradt, olyan, mint régen Katonakorában Győrszabadhegyi „tüzérségen.” A Téesz brigádvezetőjeként járta a határt Poroszkálva, vágtában, amit a helyzet megkívánt.

10 bejegyzés | 1 / 1 oldal