szerda, 2020. január 8. 15:00, Nézettség: 61

              MIMI NÉNI NÉGY TÉTELBEN. Séra Gézánéra, Mindenki Mimi Nénijére emlékezve, Robixos és Zirci emlékeimmel kiegészítve.   ELŐZMÉNYEK:     Jelen történetem kezdetének időpontjában már osztott munkakörben, munkavédelem, rendészet, tűz és polgári védelem beosztásokban dolgoztam Zircen a ROBIX – nál Munkavédelmi előadó titulusban.

kedd, 2020. január 7. 11:00, Nézettség: 62

                MÚLTUNKAT LETAGADNI… Nem Bánok Semmit Sem.   Múltunkat letagadni nem érdemes, Mert aki ezt teszi, az nem oly nemes Cselekedet, mint hinné, hiszen tények Makacs dolgok még - ha a vélemények Nem mindig egyformán csengenek össze. Sok ember hiszi, letagad örökre Megtörtént dolgokat, semmissé válik,  Eltűnik, és senkinek nem hiányzik.

hétfő, 2020. január 6. 13:58, Nézettség: 77

                KINYÍLOTT MÁR AZ ELSŐ ORCHIDEÁNK…   Kinyílott már az első Orchideánk, Kelleti magát az ablakunk előtt. Ha nézzük, mintha mosolyogna ránk Pajkosan, de nem úgy, mint tegnapelőtt,   Mikor még csak bimbózó formájában Mutatta kibontakozó szépségét. Üde színfolt ez most bent a szobában, Mikor Nap is fokozza erősségét.

szombat, 2020. január 4. 15:30, Nézettség: 66

                DÖNER KIS TÁL AZ EBÉDRE SEJEHAJ…   Döner kis tál az ebédre sejehaj, Megettem és nem lett belőle semmi baj. Söröcskével leöblítve, jól vagyok, Remélem, hogy vigyáznak rám Angyalok. Ne higgyétek, hogy mindig csak ezt eszem, De most ezzel vendégelt meg Kedvesem. Szerelmetes Tündérrózsám Imádom, Számomra csak Ő az én ideálom.     Ifj.

péntek, 2020. január 3. 12:09, Nézettség: 66

              MIKOR MÉG ÉDESANYÁM PANÍROZTA… Egy régi fotót nézegetve.   Mikor még Édesanyám panírozta A rántott húst kétezer tizenhatban. Néztem, ahogyan szépen szorgoskodva Készültek asztalunkon a konyhában.   Gyönyörűen szép volt ráncos homloka, Ahogyan kezeivel munkálkodott. Nem sürgette senki, tűzhely platnija Melegen várt, lábasban zsír fortyogott.

csütörtök, 2020. január 2. 10:06, Nézettség: 59

                ABLAKON TÚL DERES NYÍRFÁKAT LÁTOK…   Ablakon túl deres nyírfákat látok, De a Tél még nem mutatja meg magát. Odakünn elkelnek már a kabátok, Sapkák, sálak, szél is énekli dalát,   Igaz dúdolgatva, mintha mondaná: „Nem maradok nálatok így sokáig.

vasárnap, 2019. december 29. 12:20, Nézettség: 65

              EGY HÓNAPJA MÁR, HOGY KÓRHÁZBAN VOLTAM…   Egy hónapja már, hogy Kórházban voltam, Mert a szükségem tovább nem várhatott. Igaz, hogy műtét közben nem daloltam, Mert érzéstelenítő elkábított   Annyira, hogy éberen, de nem érzőn Vettem tudomásul, hogy jól megvágtak, De fájdalommentesen, nem szenvedőn Vártam a napra, mire nekiláttak.

hétfő, 2019. december 16. 14:23, Nézettség: 112

                HÁNY FELÉ SZAKADT MÁR SZÉT AZ ORSZÁGUNK?   Hány Felé Szakadt Már Szét az Országunk? Már Megint Gőgös Urakat Szolgálunk? Hová lett már a régi nyakasságunk? Meddig lesz még itt nekünk maradásunk? Lassan már nem lesz senki a Barátunk? Éhesen kukákban kell majd turkálnunk?   Magyar – Magyar ellenségévé válik, Mert elfogy a Békesség és Hiányzik Eg...

kedd, 2019. december 10. 15:50, Nézettség: 125

              A HÉT TÖRPE GYORSAN ELMENT…   A hét törpe gyorsan elment, Mert nem volt egy nagy regiment. „Gyere herceg, hív az ágyam, Teljesítsd be az én vágyam, Mert a törpék regimentje, Csak egy kicsit feltüzelte!” Hová fajult a kis mese, Nincs, már aki kiderítse?     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2019. 12. 10. Kedd Délután 14:30  

péntek, 2019. november 15. 11:05, Nézettség: 119

              KURTA - KOCSMA FALUVÉGÉN MINÁLUNK… Bakonyszentkirályi emlék.   Kurta - Kocsma faluvégén minálunk, Mellette a focilabdás őrület Színhelye, mert azt mondják „a mi lábunk, Hogy bőrgolyóval rúgjuk a zöld füvet.

1247 bejegyzés | 8 / 125 oldal