hétfő, 2019. március 25. 11:35, Nézettség: 58

                PÁPA VÁROSA OLYAN CSODÁLATOS…   Pápa Városa Olyan Csodálatos, Családomnak sok emlék kapcsolatos Véle, Nagyszerű Iskolavárossal, Mert Összeköt Nem Feledhető Múlttal. Református Kollégium Nagybátyám Gyula számára hosszú évek során Volt Gimnázium, majd Teológia Akadémiának Felkent Otthona.

vasárnap, 2019. március 24. 12:02, Nézettség: 66

MINDIG A SZABAD GONDOLATOT  HORDOZTA MAGÁVAL… Czene Ferencre Emlékezve a Róla Szóló Film Vetítése Alkalmából.   Mindig a Szabad Gondolatot Hordozta Magával Akkor is, Mikor Szakított Szeretett Hazájával.

csütörtök, 2019. március 21. 17:17, Nézettség: 58

              MEGPIHENŐ GÓLYÁK  A HÁZ TETEJÉN…   Megpihenő gólyák a ház tetején, Vajon mire várnak az oromzaton? Elfáradtak tán március közepén Egy kicsit túl, vagy gondolkodnak nagyon,   Hogy merre menjenek így csapatostól, Vagy csak kíváncsiak, hogy az emberek Mire vélik a pihenésüket? Jól Elvannak, nincsenek puskás „egyedek”,   Akik sok társuk’ út közben l...

csütörtök, 2019. március 21. 10:34, Nézettség: 44

                NEM TALÁL LEGYŐZŐRE A „FARKASUNK”…   Nem Talál Legyőzőre a „Farkasunk” Mónus József, aki ha megfeszíti Fegyverének húrját, nem csodálkozunk, Mikor messze a célt mindig „kivégzi”.   Nemcsak a fegyvere teszi „Nemessé”, Hanem a Jelleme és Becsülete. A Tetteivel Váljék Példaképpé, Mert ez Magyarságunk Legfőbb Érdeke.

vasárnap, 2019. március 17. 12:26, Nézettség: 80

                NÓGRÁDI ERDŐBEN A CSODASZARVAS…   Nógrádi erdőben a Csodaszarvas Büszkén tekint körbe, mint aki tudja, Hogy a látványa nem lészen unalmas Annak számára, aki megcsodálja.   Fehér szépségében, fején korona Gyanánt a szép agancsa ott pompázik. Igaz, most nem látni, hogy a mosolya „Kéznél” lenne, ahogy körbeszaglászik.

hétfő, 2019. március 11. 09:16, Nézettség: 87

                MAGYARORSZÁG ILYEN VOLT KIS UNOKÁM…  Nagy Magyarország Térképét Nézve.   Magyarország ilyen volt kis unokám, Mielőtt Trianonban egy tollvonás Elvette tőlünk. Mi maradt, Nem Hazám Addig, míg felettünk az osztozkodás   Vissza nem csináltatik, ahogyan volt, Mielőtt a csúfság megtörtént velünk.

szombat, 2019. március 9. 16:57, Nézettség: 73

              ÖREG VADÁSZ ELFÁRADT AZ ERDŐBEN…   Öreg vadász elfáradt az erdőben, Ezért megállt kutyájával pihenni Egy fa alatt, hogy aztán majd időben Mielőtt a Nap is indul nyugodni,   Hazaérjenek családi fészekbe, Hol Mama meleg vacsorával várja. Kutyája hűségesen néz szemébe, Neki is hallatszik gyomra korgása.

csütörtök, 2019. március 7. 10:40, Nézettség: 68

                FÜRDŐZŐ GÓLYÁK A SZIVÁRVÁNYFÉNYBEN…   Fürdőző gólyák a szivárványfényben Büszkén tekintenek szét a magasban.

kedd, 2019. március 5. 16:19, Nézettség: 55

              A BAKONYNAK FŐVÁROSÁBAN ZIRCEN…   A Bakonynak Fővárosában Zircen Éltem harminchárom éven keresztül. Sokad - magammal osztoztam a kincsen, Melyet elhoztam magammal emlékül   Az Alföldnek Gyöngyszemébe Gyulára. A két város teljesen különböző, De számomra a hegyeim hiánya Helyett itteni síkság lenyűgöző.

hétfő, 2019. március 4. 19:28, Nézettség: 74

              NAPFÉNY TANYÁN  JÁRTUNK GYOMAENDRŐDÖN…   Napfény Tanyán jártunk Gyomaendrődön, Ahol a szép új Jurtát „Bedoboltuk”.  Békés Megyéből ideérkezőkön Látszott az izgalom, hisz mi is vártuk   Nemcsak a házigazdák, hogy a Jurta Jelképesen Mindenki Tulajdona Lehessen majd, aki átlép a Tanya Kitárt Kapuján, Szeretettel Várja.

1180 bejegyzés | 8 / 118 oldal