vasárnap, 2019. december 8. 12:15, Nézettség: 5

                A VÁRAKOZÁS EGYRE FOKOZÓDIK… Advent Második Vasárnapján.   A Várakozás egyre fokozódik, Ahogyan közeledik a Karácsony. Vajon Békevágyam valóra válik, Vagy ez is csak egy mámorító „mákony”?   Szeretnék hinni benne, hiszen Jézus Krisztus Születése a Reménykedés Ünnepe volt egykoron.

vasárnap, 2019. december 1. 17:26, Nézettség: 18

                VÁRAKOZÁS PILLANATAI… Advent Első Vasárnapján.   Várakozás pillanatai nekem Kétezer tizenkilencben nemcsak azt Jelentik majd ünnepelni, hogy kedvem Legyen a Megváltóra Várni Malaszt   Teljesen, mert a testi gyengeségem Most gyógyulási folyamat része is. Kórházból hazatérve Reménykedem, Hogy számomra nem jő még el „Nemezis.

vasárnap, 2019. december 1. 11:22, Nézettség: 11

                AMIKOR MÉG TIZENHÉT  ÉVES A LÁNY… Roberta Unokám Születésnapjára.   Amikor Még Tizenhét Éves a Lány, Senki Előtt Nem Kell Tagadni Korát, Mert a Ragyogó Szépsége Nem Talány, Hisz Elénk Tárja Lénye Valóságát.   Te is Ilyen Vagy Gyönyörű Robertám, Akit most Csak Távolról Köszöntelek.

szombat, 2019. november 30. 12:27, Nézettség: 13

MA MÁR NINCS JELENTŐSÉGE A KORNAK… Tündérrózsámnak, Terikémnek a Születésnapjára.   Ma Már Nincs Jelentősége a Kornak, Szerelem, Békesség, Hűség a Fontos.  Érzelmeink Sem a Korunkról Szólnak, Mert Szerelmünk Nem Volt Piszkos és Foltos.   Most, Hogy Elesettségemben is Ápol, Ma Már Számomra Mindennél Fontosabb, Neki a Születésnapja Magától Értetődőn Most Másodlagosabb.

péntek, 2019. november 22. 10:43, Nézettség: 25

                SZÁZNEGYVENKÉT ÉVE, HOGY MEGSZÜLETTÉL… Kedvenc Költőmre, Ady Endrére Emlékezve.   Száznegyvenkét éve, hogy megszülettél, De az emléked soha nem feledem. Úgy gondolom, Parnasszusra felértél Egykor, ezért ma Reád Emlékezem.

kedd, 2019. november 19. 11:55, Nézettség: 18

              FÉRFIAK NEMZETKÖZI NAPJA VAN MA… Tündérrózsámnak, Terikémnek.   Férfiak Nemzetközi Napja van ma, Csiripelik odakint a verebek. Miben is különbözik az év napja Ilyenkor, hisz ma ital, virághegyek   Sem hoznak Boldogságot, ahol máskor Bizony Egymás Becsülése Hiányzik. Szerencsére ez Minálunk Ilyenkor Sem Kérdéses, Mert Szeretet Pompázik.

szerda, 2019. november 13. 11:13, Nézettség: 21

                A MAGYAR NYELV MINDIG OLYAN GYÖNYÖRŰ… A Magyar Nyelv Napján.   A Magyar Nyelv Mindig Olyan Gyönyörű, Hozzá Fogható Szerte a Világban Nincsen, Mert a Mi Számunkra Nagyszerű, Érthető és Szépséges Egymagában.   Írástudók, Akik Verssel, Prózával Közlitek Azt, Ami kikívánkozik Belőletek, Csak Azzal a Szándékkal Tegyétek, Hogy Szívetek Nem Változik.

csütörtök, 2019. november 7. 10:22, Nézettség: 30

                DALLAMOK MESTERE  GYULÁN SZÜLETETT… Erkel Ferencre emlékezve.   Dallamok mestere Gyulán született Immár kétszázkilenc évvel ezelőtt.

péntek, 2019. november 1. 13:19, Nézettség: 24

    SZERETTEIMTŐL TÁVOL,  AKIK ÖRÖKRE ELMENTEK… Mindenszentek és Halottak Napján Emlékezem.   Szeretteimtől Távol, Akik Örökre Elmentek, De Szívembe Kitörölhetetlenül Bevésődtek, Hiszen aki igazán őrzi az emlékeiket, Abban benne lakozok az el nem múló Szeretet.

kedd, 2019. október 22. 12:53, Nézettség: 30

                HOL VAGYTOK „KIPCSÁKOK”…   Hol vagytok „kipcsákok” és jó magyar „pirézek”, Nem látok egyet sem, akármerre is nézek. Nemrég hallottam, törzse van a „kipcsákoknak” Magyarországon és évente parádéznak Országos Gyűlésükön. Ezt egy ember tudja: Vajon ki lehet az, aki ezt hírül adta?     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2019. 10. 21.

393 bejegyzés | 1 / 40 oldal