vasárnap, 2021. február 21. 12:28, Nézettség: 2

              ANYANYELV NEMZETKÖZI NAPJA VAN MA… Verses gondolataim a mai napon.    Anyanyelv Nemzetközi Napja van ma, Becsüljük meg mindig, ami a miénk. Soha ne feledjük, hisz a nyelv maga Mintha Anyatejjel csorogna belénk.

vasárnap, 2021. február 21. 09:26, Nézettség: 2

                KILENC ÉVE MÁR DRÁGA ÉDESANYÁM… Édesanyámra Emlékezve.   Kilenc éve már Drága Édesanyám, Hogy a szíved végleg megszűnt dobogni. Szívem szerint most is csak azt mondanám, Hogy szeretnélek magamhoz ölelni,   De sajnos ezt már soha nem tehetem, Mert a földi valóság nem létezik. Örökre megmaradnak emlékeim, Mert ezt tőlem soha el nem vehetik.

hétfő, 2021. február 15. 12:20, Nézettség: 3

                KÖSZÖNÖM, NAGYON SOKSZOR KÖSZÖNÖM…   Köszönöm, nagyon sokszor köszönöm, Mert számomra ez igen nagy öröm, Hogy ily sokan felköszöntöttetek, Névnapomon szépet üzentetek. Isten Áldása Szálljon Reátok, Legyen Egészségtek, Boldogságtok.

vasárnap, 2021. február 14. 15:04, Nézettség: 3

                BÁLINT ÉS VALENTINUS, MINDKETTŐ ÉN VAGYOK…   Bálint és Valentinus, mindkettő én vagyok, Remélem, sokáig ragyognak rám csillagok. Ilyenkor szívem – lelkem, Boldogságos, Vidám, Mert úgy érzem, még Isten is mosolyog reám.

hétfő, 2021. február 8. 13:58, Nézettség: 24

                VŐFÉLYEK LEGJOBBIKA, AKI KORTALAN… Boldog Születésnapot Barátom Hunyadi Jóska.   Vőfélyek legjobbika, aki kortalan, Midig vidám és soha nem boldogtalan.

hétfő, 2021. február 1. 10:55, Nézettség: 17

                MENJ TOVÁBB AZON AZ ÚTON LEÁNYOM… Edina Lányom Születésnapjára.   Menj tovább azon az úton leányom, Amelyet kiválasztottál magadnak. Magabiztosan tudod ez nem álom, Mindig hiszel a kortalanságodnak.   Nem törődsz az idő elmúlásával, Teszel érte, hogy ne látszódjon rajtad. Nem gondolsz elveid feladásával, „Nem csinálom!”, nem hagy el ilyet ajkad.

péntek, 2021. január 29. 17:04, Nézettség: 15

                NEM SZÓL A HEGEDŰ TÖBBÉ Emlékezés Nagy Gyula Bakonyszentkirályi Református Lelkészre, halálának 78. évfordulóján     Édesapám legidősebb testvére Nagy Gyula, Bakonyszentkirály szülötte volt. Rövid földi életében igyekezett gyorsan és sokat cselekedni, hogy minél többet megvalósíthasson elképzeléseiből.

szerda, 2021. január 27. 11:22, Nézettség: 12

                SZÁZKÉT ÉVVEL EZELŐTT LEHUNYTA SZEMÉT… Ady Endre, kedvenc költőmre emlékezem.   Százkét évvel ezelőtt lehunyta szemét, Aki mindig hozta a kor üzenetét.

péntek, 2021. január 22. 10:21, Nézettség: 18

              MAGYAR KULTÚRA NAPJÁN SZOMORÚAN…   Magyar Kultúra Napján szomorúan Tekintek az Országra, mert hatalmi Szóval, sokszor nagyon is dilettánsan Próbálnak Kultúrát Irányítani.    Kultúrát nem Szabad Hatalmi Szóval Kisajátítani, mert ha Nem Szabad, Akkor akármilyen hosszú lasszóval Sem megvehető, saját útján halad.

kedd, 2021. január 19. 11:16, Nézettség: 20

              Nem ma írtam, de minden szavát most is vállalom.   HA VALAMIT NEM TUDUNK… SPONTÁN JÖTT REGGELI GONDOLATOK      Ha valamit nem tudunk, az nem biztos, hogy nem létezik, sőt… Ha valaki csak azt hiszi el, amit lát, semmit sem ér az élete, mert állandóan kétségek gyötrik.

541 bejegyzés | 1 / 55 oldal