Archívum

 
csütörtök, 2022. december 1. 10:08, Nézettség: 102

                HÚSZÉVESEN MÉG  FEL LEHET VÁLLALNI… Roberta unokám születésnapjára.   Húszévesen még fel lehet vállalni Azt, hogy nem rohan az idő felette. Nem kell mindennap azon gondolkodni, Mit hoz számára jövő üzenete.

szerda, 2022. november 30. 11:01, Nézettség: 130

SZERELEM SZÁRNYAIN LEBEGVE  KÖSZÖNTELEK TÉGED… Tündérrózsámnak Születésnapjára.   Szerelem szárnyain lebegve Köszöntelek Téged, Kezdetektől lenyűgözött Szépséged, Kedvességed. Első internetes éjen tudtam, Te Kellesz nekem, Veled szeretném leélni hátralévő életem.

vasárnap, 2022. szeptember 11. 16:10, Nézettség: 192

           HUSZONEGY ÉVVEL  EZELŐTT LEDŐLTEK…   Huszonegy évvel ezelőtt ledőltek Gyorsan New -Yorkban a szép ikertornyok, Melyeknek utasszállítók repültek, Utánuk jöttek áldozatok, romok.   Máig vitáznak, hogy terrortámadás, Vagy a titkosszolgálat ármánya volt. A tornyok ledőltek, ez nem is vitás, Mert huszonöt év óta ez nem titkolt.

szombat, 2022. szeptember 3. 14:53, Nézettség: 185

                MA LENNÉL SZÁZNYOLC  ÉVES ÉDESAPÁM…   Ma lennél száznyolc éves Édesapám, Aki most már égből tekintesz le reám. A hetvenötödik évemben járva Emlékszem vissza arra a világra, Amikor gyermekfejjel is felnéztem Rád, később pedig szavaid idéztem.

szerda, 2022. augusztus 24. 12:02, Nézettség: 258

           FÉL ÉVE MÁR, HOGY NEM SZŰNNEK A HARCOK… Mikor lehet Békéről beszélni?   Fél éve már, hogy nem szűnnek a harcok A szomszédban, nem messze Ukrajnában. Az ártatlan emberi áldozatok, Lebombázott épületek sorjában   Dőlnek le az iszonyú támadások Során az esztelen parancsok nyomán, Amelyek megmagyarázhatatlanok; Most sem lenne véget vetni túl korán.

szerda, 2022. augusztus 24. 10:40, Nézettség: 192

                NÉGY ÉVES  VAGY ALBIKA DÉDUNOKÁM… Születésnapodra Sok Szeretettel.   Négy éves vagy Albika Dédunokám, Akit távolról tudok köszönteni. Fényképről úgy érzem mosolyogsz reám, Én pedig próbálom ezt viszonozni.   Egy éve, hogy utoljára láttalak, Akkor játék közben sokat csacsogtál Mikor nálatok jártunk.

kedd, 2022. július 26. 11:02, Nézettség: 223

              MÉG A CSEND IS SZÓLNI KÉSZÜL…   Még a csend is szólni készül, mert nem tud már hallgatni, Szeretné az Emberiséget észre téríteni.

kedd, 2022. július 26. 08:56, Nézettség: 184

                10 ÉVE ÍRTAM EZT A NÉGYSOROS VALLOMÁSOMAT, DE MA SEM ÍRNÁM MÁSKÉPPEN.   ALAMIZSNÁT SOHASEM KÉREK… „Vastagnyakú kálomista vagyok én…”   Alamizsnát sohasem kérek a Hatalomtól, Mert Senki nem foszthat meg a vágyott álmaimtól, Melyhez, ha csak szolgai hűséggel juthatok el, Akkor inkább NEM ÁLMODOM, SOHASEM ÉRDEKEL!     Ifj.

vasárnap, 2022. július 24. 09:56, Nézettség: 230

              GYÖNYÖRŰ HAZÁM…   Mit jelent nekem Gyönyörű Szép Hazám, Fenyvesekkel, hegyes – dombos Magyar Hon? Itt ringott fa bölcsőm, itt dajkált Anyám, Bárhol jártam eddig, Itt Vagyok Otthon.   Apám itt adta az első ceruzát, Írás szeretetét tőle jussoltam, Itt szívtam magamba tinta illatát, Költészet alapját nála tanultam.

péntek, 2022. július 15. 09:47, Nézettség: 186

                VISSZHANGOZZÁK AZ ÓDON FALAK… Zsoltáros Édesapám emlékére   Zsoltárok énekét visszhangozzák az ódon falak, A dallamok szépen felszabadultan áramlanak Református templomunk ablakából fel az Égbe, Mennyei Urunk - Atyánk legnagyobb dicsőségére. Felszabadultan szállnak Dávid király Zsoltárai, Talán mindörökre eltűnnek szívünk bánatai.

804 bejegyzés | 11 / 81 oldal