Archívum

 

SZELFI

SZELFI

 

 

 

 

 

 

 

SZELFI

 

   Manapság az okos telefonok korában nagyon elterjedt a szelfizés, amelynek a lényege, hogy önmagunkat, vagy többek által mögénk állt embereket, vagy épületeket fotózunk le ezzel a telefon által lehetőséget nyújtó technikával.

Vannak azonban olyan emberek, akik teljesen félreértelmezik ennek a lényegét. Naponta sokszor találkoztam már a Facebookos közösségi oldalakon olyan fotókkal, ahol a fényképezendő alany, tartja a kezében a telefonját, nagyon ügyelve arra, hogy jól látszódjon mindkettő, közben valaki egy másik telefonnal, vagy fényképezőgéppel ezt a pillanatot „lekapja”.

   Azt is tudom, hogy még szelfi bot segítségével sem sikerül igazán olyan felvételt készíteni, amelyen a személy és a háttér minden részlete látszódjék, de akkor meg minek kell a telefont feltűnően kézben tartva felmutatni, ha valaki más exponál, de nem azzal természetesen. Azt is tudom, hogy mindenkiben van egy bizonyos fokú magamutogatásra való hajlam, természetesen én sem vagyok kivétel, hiszen az írásaimat, fényképeimet, videóimat szeretem másokkal is megismertetni… de Velem is előfordult már hasonló, de a szándék nem a már fentebb említett példa volt, hanem az, hogy egy időben Tündérrózsámmal, Terikével mindketten fotóztunk és közben egymást is lefényképeztük a művelet közben.

   Egyszóval Kedves Barátaim és Ismerőseim, aki szelfit akar készíteni, akkor tegye, de a saját telefonjával, vagy fényképezőgépével, mert ha már a sajátja látszik a kezében és más fotózza, az a legkisebb jóindulattal sem az, mint szerény írásom címe. Illusztrációképpen én is felteszek most egyet, mert szerintem ez belefér az említett kategóriába. Nyaljuk a fagyit éppen Tündérrózsámmal Gyulán a Korzó Fagyizó kínálatából.

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2019. 09. 10. Kedd Délelőtt 9:40

Szerkesztés dátuma: kedd, 2019. szeptember 10. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 374


   


Tetszik 1 Nagy Bálint kedveli
Nagy Bálint