Archívum

 

10 ÉVES MÁR A VALENTINUS IRODALMI OLDALAM.

10 ÉVES MÁR A VALENTINUS IRODALMI OLDALAM.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 ÉVES MÁR A VALENTINUS IRODALMI OLDALAM.

 

KEDVES BARÁTAIM ÉS ISMERŐSEIM!

 

  Éppen 10 évvel ezelőtt elindítottam egy új Facebookos oldalt, ahova kizárólag csak a verseimet és prózai írásaimat hozom fel írott, fotókkal vagy videókkal kiegészített formában. Továbbra is Szeretettel várom Mindazok jelölését az oldalamra, akik szeretik a lírát és prózát, akár ismernek, vagy csak most hallottak rólam először. A 10 év alatt sok személyes és internetes ismerőst, barátot meghívtam már, de voltak, akik saját maguk küldtek felkérést, hogy az ismerőseim köré bekerülhessenek. Nem törekszem arra és most sem teszem, hogy mindenáron, minél több kontaktom legyen az új oldalamon.

Erre az oldalra csak kizárólag saját írásaim kerülnek fel, mindennemű más által idehozott anyag törlésre kerül, kivételt képez az, ha valaki név és születésnapi köszöntést küld számomra. Nyílt az oldal bárki számára, ami azt is jelenti, hogy az általam felrakott oldalakhoz hozzá lehet szólni, mert kritika tűrő vagyok és senki ilyen jellegű véleményét nem törlöm még akkor sem, ha esetleg számomra nem tetszik a vélemény. Egy valamit azonban nem nézek el, ha valaki gyalázkodóan fejezi ki a véleményét, hiszen az irodalom nem olyan, hogy kulturált emberek így fejezzék ki a nekik nem tetsző akármit.

  A 10 év során például volt, aki ki akart oktatni arról, hogy miért arról írok, amiről és miért nem arról, amit ő szeretne olvasni. Engedtessék meg nekem az, aki gyermekkoromtól kezdve írok verseket és prózákat, hogy annak a témáját saját magam keressem meg. 76. évemben járva már végleg nincs szükségem arra, hogy ehhez valaki segítségét kérjem. Bírálni, kritizálni továbbra is lehet még akkor is, ha a bíráló nem ismeri a verstani és bármilyen irodalmi írott vagy íratlan szabályrendszert, amiről sajnos nem én tehetek.

Akik eddíg rendszeresen olvasták az írásaimat a 10 év alatt, azoknak ezt nagy tisztelettel megköszönöm és bízom benne, hogy továbbra sem távolodnak el az én irodalmi szellemiségemtől. Továbbra is várom azoknak a látogatását, akik csak véletlenszerűen hallottak rólam, vagy olvastak tőlem valamit. Senki kérését nem utasítom el a kontakt felvételnél, mert feltételezem, hogy valamilyen szinten irodalomkedvelők.

 

A Valentinus oldalam linkje a következő:

 

https://www.facebook.com/balint.v.ifjnagy/

 

 Szeretettel és Barátsággal:

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula.2023. 07. 11. Kedd Délelőtt

 

 

 

Szerkesztés dátuma: kedd, 2023. július 11. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 124


   


Tetszik 1 Nagy Bálint kedveli
Nagy Bálint