2013 -

szerda, 2013. szeptember 11. 10:53, Nézettség: 1347

NÉMA FŐHAJTÁSSAL EMLÉKEZZÜNK   2001. SZEPTEMBER 11 - RE   KEDVES BARÁTAIM! Tizenkét esztendővel ezelőtt borzasztó dolog történt, amikor esztelen gyűlölettől vezérelve az Egyesült Államokban, New Yorkban két eltérített repülőgép beleütközött a World Trade Center ikertornyaiba, valamint egy harmadik a Pentagonba.

vasárnap, 2013. szeptember 15. 22:36
Kedves Márta!
Mivel nem voltunk, vagyunk ott a helyszínen, nagyon nehéz érdemben így igaznak gondolt véleményt nyilvánítani. Sajnos rá vagyunk "kényszerülve" a nyilvános hírközlési adatokra, mert úgynevezett "titkos" adatokhoz a "mi szintünkön" nehéz, illetve szinte lehetetlen hozzáférni. Éppen ezért a dolgok mögé való nézés sem lehet olyan információ hordozója, ami az igazságot kiderítené ennyi idő elteltével. Ne hidd azt, hogy mindenáron el akarok fogadnia hivatalos verziót, de biztonsággal elérhető "hiteles" információ még mindig várat magára sajnos. Éppen ezért azt hiszem, még sokáig meg fog maradni a szeptember 11 esemény hangoztatása...
kedd, 2013. október 22. 14:10
A leghitelesebb információ - az esemény napján, 2001. SZEPTEMBER 11-én, a Magyar Televízió élő adásában látható, hallható elemzés volt. A magyar szakemberek spontán reakciói, szakvéleményei minden kétséget kizáróan az igazságot hordozták. Aki abból nem értett, az a jövőbeli elemzésekből sem fog igazán érteni semmit sem. Itt meg is kell, hogy álljunk. A magyar elme a jelenben mindig magán hordozza a megelőző hatalmi struktúrában szerzett értékeit. Ez így volt a 45 utáni művész világ, és így van a 90 utáni szakember gárda esetében is.
péntek, 2014. október 17. 06:49
Mindenesetre nagyon érdekes, hogy repülőgép ütközik két toronyba, mégis három tömbház esik össze. Nos, ki tudja mi volt a harmadikban?
szerda, 2013. szeptember 4. 20:05
Kedves Barátaim!
Szeretettel invitálom mindazokat a Blogomon lévő írásaim megtekintésére, akik szeretik az irodalmat. A Videó blokkban pedig zömmel saját verseimet mondom el, de vannak, illetve lesznek más jellegű filmek is, amiket én készítettem-:)))
hétfő, 2013. szeptember 9. 21:53
Köszönet Kedves Valentinusom! :-)
Sok szép ihletet kívánok Neked!
Szerető Szívvel: Angyalcsillagod :-)

2 bejegyzés | 1 / 1 oldal