2016 -

vasárnap, 2016. március 27. 16:21, Nézettség: 768

        „JÉZUS ÉL”… Gondolataim Húsvét Első Napján 2016 - ban   „Jézus Él”, lángolón hirdette a sátor oldalán Egykoron piros betűkkel a felirat hajdanán Zircen, amikor ott mentem el mindennap mellette Egy héten keresztül és hívogatott, hogy „Gyere be!” Többször betértem és a szívem Békességgel telve Fogadta el a tényt: Jézus Valóban Feltámadott, ...

péntek, 2016. március 25. 13:44, Nézettség: 959

  PILÁTUS DILEMMÁJA… Avagy: „Jézus kell, vagy Barabás? Válasszatok!”     A Gecsemáné - kertben Júdás csókja már választott, Mikor Pilátus kezére adta kit úgy imádott, Akit még egypár napja a tömegek éljeneztek, Most meg magukból kikelve rekedten üvöltöztek Mikor Pilátus kérdezte: „Jézus kell, vagy Barabás? Válasszatok, és az megy a vesztőhelyre, senki más!”   A Gec...

vasárnap, 2016. március 20. 15:00, Nézettség: 756

              JERUZSÁLEMBEN EGY HÉTTEL ELŐTTE… Szamárháton lovagolva   Jeruzsálemben egy héttel előtte Még virágokat szórtak Jézus elé. Nem sokkal később talán, üvöltözve Ugyanaz a halálát követelé.   Vajon ma is megtennék ugyanazok „Méltatlan” utódai, mert tömegek Befolyásolására újabb „gazok” Ugrásra készen most is helyezkednek.

kedd, 2016. március 15. 08:46, Nézettség: 813

              MÁRCIUSI IFJAK! LÉTEZTEK MÉG MA VALAHOL? 2016. Március 15 - i gondolataim   Márciusi Ifjak! Léteztek Még Ma Valahol? Van - e Manapság, Aki a Szabadságról Bátran Dalol? Létezik, Aki Meri Mondani, hogy: „Talpra magyar?” Vagy „Jó Magyar”, aki egymás elleni zűrt kavar? Egymást címkézik egyesek a „Jobb Magyarsággal”, Vádolva másikat jó kis Hazaárulással.

vasárnap, 2016. március 13. 17:47, Nézettség: 746

              AZ IDŐ FORGATAGÁBAN… Hatvannyolc év van már mögöttem   Az idő forgatagában csak egy porszem vagyok, Ettől függetlenül ragyognak rám a csillagok. Vadregényes Bakonyomban egykor megszülettem, De a Világ megváltója azért nem lehettem. Igaz, nem is akartam, mert fából vaskarika Sohasem lesz az ember, bárhogyan is akarja.

kedd, 2016. március 8. 09:05, Nézettség: 744

              MÁRCIUS NYOLCADIKÁN… Férfitársaim nevében köszöntöm a Hölgyeket   Március nyolcadikán köszöntlek Titeket, Akik miránk Sugározzátok Szépségteket. Nem tudjuk meghálálni, amit értünk Tesztek, De talán általunk Ti is „Valamit” Nyertek, Hiszen az Élet Párosan Szép, Tudjátok azt, Hogy Nálunk Megtaláljátok Ti is a Vigaszt.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal