2018 -

péntek, 2018. május 25. 08:54, Nézettség: 507

              HÉT ÉVES LETTÉL… Patrik Kis Unokám Születésnapjára.   Hét Éves Lettél Drága Kis Unokám. Mikor Megszülettél Egy Szép Hajnalon. Akkor én is Boldog Lettem Mondanám, De Rózsák is Virultak az Udvaron   Dédi Mama Kútja Mellett Szépséggel, Hiszen Azok is Hirdették Jöttödet.

vasárnap, 2018. május 20. 15:51, Nézettség: 437

                TIZENHAT ÉVE EGYÜTT.      Pár nappal ezelőtt a Zirci térségből egy Kedves Házaspár Hölgytagja, Bittmann Emőke kéréssel fordult hozzám. Május 21 – én lesz 16 éve, hogy összekötötte az életét Bittmann Miklóssal, ahogyan Ő nevezte, Mikivel. Szeretné megköszönni neki mindazt a Szerelmet, Szeretetet és Boldogságot, amit az eltelt időszakban kapott tőle.

vasárnap, 2018. május 20. 12:06, Nézettség: 475

            HA A SZENTLÉLEK ÚJRA KIÁRADNA… Pünkösd Vasárnapi Imám.   Ha a Szentlélek Újra Kiáradna, Magyarországon, Egy Nyelven Beszélnénk. Ha Hazánkban Megint Békesség Volna, Talán Ma is Szebb Jövőt Remélhetnénk.   Add Uram, Óhajunk Beteljesüljön, Ne Kelljen Már Erre Sokáig Várni.  Éhező az Utcára Ne kerüljön, Hiszen Borzasztó Ezt Manapság Látni.

hétfő, 2018. május 14. 14:03, Nézettség: 456

                TISZTELET A HŐSÖKNEK A MONOSTORI ERŐDBEN…   Tisztelet a Hősöknek a Monostori Erődben, Kik védték a Hont, azokban a vészterhes időkben, Mikor ellenség kopogtatott ágyúkkal falakon Bőszen átgázolva fekvő, véres áldozatokon.  Gyulai Várvédők, Mi Most Eljöttünk Tisztelegni, Az Évszázadok Hősei Előtt Fejet Hajtani.

vasárnap, 2018. május 6. 11:40, Nézettség: 581

  ÉDESANYÁM EMLÉKE…   Édesanyám emléke a szívemben tovább él, Mindennap nekem az Igaz Szeretetről mesél, Hiszen míg élt is mindig állandóan ezt tette, Gyermekkorom szép világát el nem feledtette. Féltve óvott, Mikor nyolc hónapra megszülettem,  Napvilágra Méhéből kifelé igyekeztem, Mert udvaron elesett, elfolyt a magzatvize, Ezért Hudák Doktor Úr Kórházba „vezényelte.

szerda, 2018. május 2. 10:49, Nézettség: 472

  TIZENHÁROM ÉVVEL EZELŐTT… Megismerkedésünk Boldogságos Évfordulóján.   Tizenhárom Évvel Ezelőtt Egy Bűvös Éjszakán, A Bizonyos Chateléses Időszaknak Hajnalán Távol Egymástól, de Akkor Mégis Közel Kerültünk Egymáshoz, Pedig Távolság Igen Nagy Volt Közöttünk.  Gyuláról Fortuna Hét,  Valentinus Pedig Zircről Kezdett Álmodozni Már Egy Szebb és Közös Jövőről.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal