2019 -

kedd, 2019. május 28. 09:19, Nézettség: 409

              PÁLINKÁS NAPOT  KÍVÁNOK BARÁTOM… Születésnapodra Régi Barátsággal.   Pálinkás Napot Kívánok Barátom, Kinek Ma Vagyon a Születésnapja. Családi neve Pálinkás, belátom, Hogy pálinkát kell inni szülinapra,   Mert ha nem ezt teszed kevés jó kis borral, Megszólnának a Barátaid sorba. Kívánom Neked, hogy jó nagy hordóval Teremjen a pálinka, kóstolóba.

szombat, 2019. május 25. 12:16, Nézettség: 407

                NYOLC ÉVES LETTÉL. Patrik Kis Unokám Születésnapjára.   Nyolc éves lettél, már olyan nagy legény, Aki komoly dolgokkal foglalkozik. Nem vagy már szégyenlős, de azért szerény Mert tudod, ki komolyan gondolkodik,   Az soha nem cselekszik kerge módra, Mert annak nem lenne semmi értelme.

kedd, 2019. május 14. 14:01, Nézettség: 365

                KILENCVENHÉT ÉVES LENNÉL… Drága Édesanyám Születésnapjára Emlékezem.   Kilencvenhét Éves Lennél Drága Édesanyám, Aki ha Még Élnél, Kezeidet Csókolgatnám. A Gyönyörűen Szép ráncos dolgos kezeket, Lecsókolnám Kicsorduló Arany Könnyeidet, Ezerszer megköszönném Neked az életemet, Hisz Életeddel Bearanyoztad az éveimet.

kedd, 2019. május 7. 10:38, Nézettség: 480

                A HARANGOZÓ BAKONYSZENTKIRÁLYON. Jó Szívvel Emlékezve Zsargó Sándor Bácsira.      Sándor bácsi egy kis zsákutcának majdnem a közepén lakott baloldalt. Ma Táncsics – köznek hívják. Akkoriban, ha jól emlékszem, Suttonként nevezték a helyi lakosok, többek között én is.

vasárnap, 2019. május 5. 15:05, Nézettség: 363

  DRÁGA ÉDESANYÁM, HA MÉG EGYSZER… Verses Gondolataim Anyák Napján.   Drága Édesanyám, Ha Még Egyszer az Orcádat Láthatnám, Ráncos Kezeidet, a Redős Homlokodat Csókolhatnám.

csütörtök, 2019. május 2. 20:42, Nézettség: 403

  TIZENNÉGY ÉVVEL EZELŐTT… Nem látni, mégis megszeretni egy pillanat műve volt.   Tizennégy Évvel Ezelőtt Egy Csábos Éjszakán Egymásra Találtunk Mi Ketten a Chat oldalán. Fortuna 7 Valentinus között izzott a lég, Ahogyan előtte az időben semmikor még. Két nappal később Kölcsönösen Szerelmet vallva Indultunk el közös úton immár egy irányba.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal