2019 -

szombat, 2019. november 30. 12:27, Nézettség: 103

MA MÁR NINCS JELENTŐSÉGE A KORNAK… Tündérrózsámnak, Terikémnek a Születésnapjára.   Ma Már Nincs Jelentősége a Kornak, Szerelem, Békesség, Hűség a Fontos.  Érzelmeink Sem a Korunkról Szólnak, Mert Szerelmünk Nem Volt Piszkos és Foltos.   Most, Hogy Elesettségemben is Ápol, Ma Már Számomra Mindennél Fontosabb, Neki a Születésnapja Magától Értetődőn Most Másodlagosabb.

péntek, 2019. november 22. 10:43, Nézettség: 129

                SZÁZNEGYVENKÉT ÉVE, HOGY MEGSZÜLETTÉL… Kedvenc Költőmre, Ady Endrére Emlékezve.   Száznegyvenkét éve, hogy megszülettél, De az emléked soha nem feledem. Úgy gondolom, Parnasszusra felértél Egykor, ezért ma Reád Emlékezem.

kedd, 2019. november 19. 11:55, Nézettség: 96

              FÉRFIAK NEMZETKÖZI NAPJA VAN MA… Tündérrózsámnak, Terikémnek.   Férfiak Nemzetközi Napja van ma, Csiripelik odakint a verebek. Miben is különbözik az év napja Ilyenkor, hisz ma ital, virághegyek   Sem hoznak Boldogságot, ahol máskor Bizony Egymás Becsülése Hiányzik. Szerencsére ez Minálunk Ilyenkor Sem Kérdéses, Mert Szeretet Pompázik.

szerda, 2019. november 13. 11:13, Nézettség: 110

                A MAGYAR NYELV MINDIG OLYAN GYÖNYÖRŰ… A Magyar Nyelv Napján.   A Magyar Nyelv Mindig Olyan Gyönyörű, Hozzá Fogható Szerte a Világban Nincsen, Mert a Mi Számunkra Nagyszerű, Érthető és Szépséges Egymagában.   Írástudók, Akik Verssel, Prózával Közlitek Azt, Ami kikívánkozik Belőletek, Csak Azzal a Szándékkal Tegyétek, Hogy Szívetek Nem Változik.

csütörtök, 2019. november 7. 10:22, Nézettség: 113

                DALLAMOK MESTERE  GYULÁN SZÜLETETT… Erkel Ferencre emlékezve.   Dallamok mestere Gyulán született Immár kétszázkilenc évvel ezelőtt.

péntek, 2019. november 1. 13:19, Nézettség: 112

    SZERETTEIMTŐL TÁVOL,  AKIK ÖRÖKRE ELMENTEK… Mindenszentek és Halottak Napján Emlékezem.   Szeretteimtől Távol, Akik Örökre Elmentek, De Szívembe Kitörölhetetlenül Bevésődtek, Hiszen aki igazán őrzi az emlékeiket, Abban benne lakozok az el nem múló Szeretet.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal