2020 -

péntek, 2020. január 31. 13:09, Nézettség: 77

                AKI MA MAGYARORSZÁGON GYŰLÖLET ELLEN BESZÉL…   Aki ma Magyarországon gyűlölet ellen beszél, Miközben a szájából gyűlöletet hord ki a szél, Akkor ne csodálkozzunk, hogy még jobban szembefordul Egymással Magyar emberek többsége.

szerda, 2020. január 29. 09:56, Nézettség: 85

             MÉG MINDIG BENNEM LAKOZIK A SZERETET…   Még mindig Bennem Lakozik a Szeretet, Szívemben sohasem volt belül Gyűlölet, Mert Szüleim tanítottak Szépre, Jóra, Becsület – Hazafiság, Szép Magyar Szóra. Lelkiismeretem nem mocskos, mert Tiszta, Múltamat nem szégyellem átélni, újra Megteszem majdnem hetvenkét évesen is, Bárki próbálja rám kenni, hogy ez hamis.

kedd, 2020. január 28. 10:13, Nézettség: 82

                  Majdnem 15 éve írtam, de ma is vállalom minden sorát AZ EMBER ÉL… DE MI VÉGRE?          Sokszor és sokat gondolkodtam már azon, hogy mit keresek én a világban? Mit keresek itt, ahol a mindennapok forgatagában annyi minden benyomásnak vagyok kitéve? Élünk – létezünk – aztán egyszer csak meghalunk.

hétfő, 2020. január 27. 17:19, Nézettség: 95

                GONDOLATOK IRODALOMRÓL, KÖLTÉSZETRŐL         Az irodalmi szép mívesség mindig egy olyan réteg „kiváltsága” – volt Magyarországon, amelyik önerőből tehetség révén, vagy mecénások segítségével kaphatott nyilvánosságot művei megjelentetéséhez.

vasárnap, 2020. január 26. 17:04, Nézettség: 80

                KÉT HÓNAPJA, HOGY KÉS ALÁ FEKÜDTEM…   Két hónapja, hogy kés alá feküdtem, Mert nem lehetett tovább halasztani. Akár hiszitek, akár nem, nem féltem Mert tudtam, ettől fogok meggyógyulni.   Hittem az orvosomban, mert biztatott, Hogy rendbe jövök, de majd vigyázni kell, Hiszen az emelgetés nem javallott Ezután.

péntek, 2020. január 24. 12:56, Nézettség: 75

                Az alábbi gondolatot sem ma írtam, de jelenben is azonosulni tudok vele. HA VALAMIT NEM TUDUNK… SPONTÁN JÖTT REGGELI GONDOLATOK Ha valamit nem tudunk, az nem biztos, hogy nem létezik, sőt… Ha valaki csak azt hiszi el, amit lát, semmit sem ér az élete, mert állandóan kétségek gyötrik.

péntek, 2020. január 24. 12:18, Nézettség: 76

                Ezt sem ma írtam, de minden sorát most is vállalom. DEMOKRÁCIA ÉS SZERELEM… Demokrácia és Szerelem, ha jól működik, hasonlít egymásra. Demokráciában, ha a hatalmon lévők és a nagybetűs Nép között megvan az összhang, Szerelemben pedig mindkét fél egyforma, vagy legalábbis hasonló érzésekkel van párja iránt, akkor nagy probléma nem lehet.

szerda, 2020. január 22. 16:42, Nézettség: 82

               MAGYAR KULTÚRA NAPJÁN… Hangosan és morgolódva gondolkodom.

szerda, 2020. január 1. 12:39, Nézettség: 98

                MÉG MINDIG NEM FOGADKOZOM… 2020 Év eleji gondolataim.   Még Mindig Nem Fogadkozom az Év Elején, Mert ha Ezt Egyszer Megtenném, Már Nem Lennék Én. Majd az idő megmutatja azt, hogy jövendő Feladatok sora mennyire elegendő Ahhoz, hogy még hátralévő terveim ebből Mennyire telik.

szerda, 2020. január 1. 02:13, Nézettség: 75

              PIZSAMÁS BUÉK…   Pizsamás BUÉK is lehet a nyerő, Hiszen nem mindig kell kiöltözködni. Éjfél utánra most nem felöltöző Volt a formám, így is lehet kinézni.   Aranyos pezsgőt ittunk, de módjával, Mert fő a józanság még ilyenkor is. Részemről azért másfél pohárkával, De mégis jólesett, ez nem volt hamis.

10 bejegyzés | 1 / 1 oldal