2020 -

csütörtök, 2020. május 7. 12:19, Nézettség: 245

                CSAK AZÉRT SEM MARADTAM OTTHON GYULÁN… Hej, utazni maszkban milyen nagyszerű.   Csak azért sem maradtam otthon Gyulán, Mert dolgom nem tudtam itt elvégezni. Élő bürokrácia miatt Csabán Kellett sürgős iramban intézkedni.   Autóbusszal a Megyeközpontba Gurultam maszkba szépen felöltözve.

vasárnap, 2020. május 3. 15:25, Nézettség: 270

                ÉDESANYÁM, KÖSZÖNÖM  NÉKED AZ ÉLETEMET…   Édesanyám, Köszönöm Néked az Életemet, Általad Nyertem El Jövőbe Vetett Hitemet. Nyolc hónapra szültél engemet a nagyvilágra, Szellőtől is Óvtál, mert azt mondtad, nem hiába. „Nagyra nősz majd kisfiam”, szoktad nekem mondani, Hiszen valóban így is ember tudtam maradni.

szombat, 2020. május 2. 10:42, Nézettség: 237

                TIZENÖT ÉVE MÁR EGY SZÉP ÉJSZAKÁN… Tizenöt Éve Szeretjük Egymást, 7, 5 éve Végleg Összetartozunk.   Tizenöt Éve Már Egy Szép Éjszakán Megtörtént a Csoda, Mert Találkoztunk. Igaz, Csak az Internet Hullámhosszán, Mégis, Mindketten Elvarázsolódtunk.   Nem látni Egymást, Mégis Megszeretni Nem Volt Percig Sem Kétséges Számunkra.

péntek, 2020. május 1. 20:09, Nézettség: 231

              MAJÁLIS HÍJÁN  MOZGÁS IS BESZŰKÜL… Az a fránya kijárási korlátozás.   Majális híján mozgás is beszűkül Főleg azoknak, akik hatvanötöt Elkerülték immár. A házon belül Legfeljebb lépcsőzve kilencvenötöt   Számolhatok többszörözve oda és vissza Addig, míg a térdeim is elbírják.

péntek, 2020. május 1. 12:29, Nézettség: 392

                HOL VAN MA MÁR MUNKÁSOSZTÁLY MINÁLUNK? Éljen Május Elseje!?   Hol Van Ma Már Munkásosztály Minálunk, Bérrabszolgákká Vált Kicsiny Országunk? Eladtak Bennünket Szarért és Húgyért, Mégis Belenyugszunk, Nem Tudom Miért? Mit is Ünneplünk Ma Május Elsején,  Munkásosztály Nemzetközi Ünnepén? A Nagy Semmit, a „Maradj Otthont” Komám, Lógtál Eleget Egy...

15 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »