2021 -

péntek, 2021. január 29. 17:04, Nézettség: 37

                NEM SZÓL A HEGEDŰ TÖBBÉ Emlékezés Nagy Gyula Bakonyszentkirályi Református Lelkészre, halálának 78. évfordulóján     Édesapám legidősebb testvére Nagy Gyula, Bakonyszentkirály szülötte volt. Rövid földi életében igyekezett gyorsan és sokat cselekedni, hogy minél többet megvalósíthasson elképzeléseiből.

szerda, 2021. január 27. 11:22, Nézettség: 24

                SZÁZKÉT ÉVVEL EZELŐTT LEHUNYTA SZEMÉT… Ady Endre, kedvenc költőmre emlékezem.   Százkét évvel ezelőtt lehunyta szemét, Aki mindig hozta a kor üzenetét.

péntek, 2021. január 22. 10:21, Nézettség: 29

              MAGYAR KULTÚRA NAPJÁN SZOMORÚAN…   Magyar Kultúra Napján szomorúan Tekintek az Országra, mert hatalmi Szóval, sokszor nagyon is dilettánsan Próbálnak Kultúrát Irányítani.    Kultúrát nem Szabad Hatalmi Szóval Kisajátítani, mert ha Nem Szabad, Akkor akármilyen hosszú lasszóval Sem megvehető, saját útján halad.

kedd, 2021. január 19. 11:16, Nézettség: 31

              Nem ma írtam, de minden szavát most is vállalom.   HA VALAMIT NEM TUDUNK… SPONTÁN JÖTT REGGELI GONDOLATOK      Ha valamit nem tudunk, az nem biztos, hogy nem létezik, sőt… Ha valaki csak azt hiszi el, amit lát, semmit sem ér az élete, mert állandóan kétségek gyötrik.

kedd, 2021. január 19. 10:34, Nézettség: 20

                AZ ELSŐ ÉRINTÉS          Halkan duruzsol az autóbusz motorja, de ki törődik vele most, amikor a nagy találkozásra készülök. Három hete várom már, hogy megérinthessem, hogy magamhoz öleljem Őt. Vágyom a csókjait, vágyom azt, hogy a teste melegét érezhessem, vágyom, hogy Ő is megérintsen engemet.

vasárnap, 2021. január 3. 12:45, Nézettség: 35

                MINT MINDEN ÉV ELEJÉN,  MOST SEM FOGADKOZOM… Még Mindig Én Vagyok 2021 ben is.   Mint Minden Év Elején, Most Sem Fogadkozom, Mögöttem Lévő Óévvel Nem Foglalkozom, Mert az is immár része a történelemnek, Én meg most aktív része leszek a jelennek. Nemcsak a jelennek, hanem jövőnek is, Ha az előrejelzés számomra nem hamis.

péntek, 2021. január 1. 02:17, Nézettség: 28

              ÁTLÉPVE AZ ÓÉV  KÜSZÖBÉT EMBEREK…   Átlépve az Óév Küszöbét Emberek, Most Nem Pizsamában Koccintok Veletek. Bízom Egy Szebb, Boldogabb Új Esztendőben, Bízom a Békétlenség Megszűnésében. Hajlandó Vagyok Bárkivel Koccintani, Aki Szintén a Békességet Szereti.

7 bejegyzés | 1 / 1 oldal