vasárnap, 2020. április 12. 11:28, Nézettség: 14

                KEDVES BARÁTAIM ÉS ISMERŐSEIM! EZZEL A SZOMORÚ VERSEMMEL KÍVÁNOK ISTENTŐL ÁLDOTT ÉS BOLDOG HÚSVÉTOT MINDNYÁJATOKNAK CSALÁDJAITOKKAL EGYETEMBEN. SZERETETTEL ÉS BARÁTSÁGGAL: BÁLINT   HÚSVÉT MAGASZTOS PILLANATA MA HIÁNYZIK… Eljött a Szomorú Húsvét Ideje.   Húsvét Magasztos Pillanata Ma Hiányzik, Mert Valami Mostan Világszerte Hibádzik.

szombat, 2020. április 11. 12:45, Nézettség: 25

                MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJÁN NEM VAGYOK VIDÁM…   Magyar Költészet Napján Nem Vagyok Vidám, Mert Szomorúság is Összezárja a Szám. Csendesek az utcák, költészet is pihen, Mert a Vírus Sajnos Pusztít Intenzíven.

péntek, 2020. április 10. 09:13, Nézettség: 23

CSENDES MA MÁR A VIA DOLOROSA… Jeruzsálem Néptelen Utcáin 2020 – ban.   Csendes Ma Már a Via Dolorosa, Ahol Egykor Jézus Cipelte Terhét. Jeruzsálem Népe Nem Utcát Járja Gúnyolva, Ahogy Cipeli Keresztjét,   Hanem Rajta is Ott ül a Rettenet, Mert Járvány Dúlja Ma Már a Világot.

vasárnap, 2020. április 5. 12:23, Nézettség: 26

           MI FOGADNÁ MA JÉZUST JERUZSÁLEMBEN…   Mi Fogadná Ma Jézust Jeruzsálemben, Ha Szamárháton Érkezne Csendességben? Zöld - ágak, virágok hullnának eléje, Vagy azt mondanák: „Ne menj város szívébe, Mert hívatlan vendégre most nincs szükségünk, Nélküled is jól el van már a mi népünk!” Talán a Szamárról is Leráncigálnák, Jeruzsálem Városából Kizavarnák?   Mi...

szombat, 2020. április 4. 15:12, Nézettség: 17

             ELLENSÉGGÉ VÁLTUNK MI IS „NYUGGEREK”… „Maradjatok Otthon!”   Ellenséggé Váltunk Mi is „Nyuggerek”, Kik Elkerültük a Hatvanöt évet? Haszontalanokká Váltunk, Emberek, Elvették Már Tőlünk a Tisztességet?   Idáig Fajult Már az a Gyűlölet, Amit Ránk Zúdítanak Mostanában.

szerda, 2020. április 1. 11:40, Nézettség: 26

                MA NINCS ITT A TRÉFÁLKOZÁS IDEJE…   Ma Nincs Itt a Tréfálkozás Ideje, Hisz Embertelen Vírus Öl Halomra Embereket, Mert Nem Tudni Mi Végre Lelhetünk Vírusmentes Nyugalomra.   Gyászol a Világ, Gyászol a Mi Népünk, Viccelődni Addig Nem Nagyon Szabad, Míg kifullad az Ereje és Testünk, Lelkünk Szárnyal, Egészségünk Megmarad.

hétfő, 2020. március 30. 12:56, Nézettség: 30

              „MÁRCIUSI ÓDA. 1933.”      Több írásomban is foglalkoztam már vele, hogy Édesapám, Nagy Bálint Bakonyszentkirályi Parasztköltő kéziratai 16 éves korától kezdve szerencsésen fennmaradtak. Ma éppen megint olyan kedvem volt, hogy kutakodtam közöttük.

szombat, 2020. március 28. 17:51, Nézettség: 28

    HÁLA ISTENNEK, NEM VAGYOK KARANTÉNBAN…   Hála Istennek, Nem Vagyok Karanténban, De a Nemzetünk Van Most Elég Nagy Bajban. A Maszkot Szolidaritásból Viselem Most Itthon, Mikor Pötyögtetem a Versem. Bánatos a Szívem, Mert Meg Kellett Érnem, Hogy Másokért Aggódom, Nem Más, Énértem.

szerda, 2020. március 25. 11:31, Nézettség: 19

              DRÁGA ÉDESANYÁM NÉVNAPOD VAN MA… Emlékedet Soha Nem felejtem   Drága Édesanyám Névnapod Van Ma, De Nem Tudlak Soha Már Köszönteni. Képzeletem Szeretet - Virágcsokra A Szelek Szárnyán el Fog Hozzád Jutni.   Nyolc Éve Lesz, Hogy Kihűlő Homlokod Még Utoljára Csókkal Illethettem. Temetőben Alszod Már Örök Álmod, De Ezt a Pillanatot Nem Felejtem.

szombat, 2020. március 21. 15:27, Nézettség: 27

              MÉG A HALÁL ÁRNYÉKÁBAN IS TART A MARAKODÁS… Még Mindig a Coronavírusról beszélek.   Még a Halál Árnyékában is Tart a Marakodás, Veszély Pillanataiban is Megy a Magyarkodás. Most, amikor egyre terjed hazánkban a Nagy Veszély, Akkor is megy az elterelés, a Hatalmi Beszély.

462 bejegyzés | 3 / 47 oldal