Archívum

 
péntek, 2023. január 13. 15:39, Nézettség: 125

                MÁR MEGINT PÉNTEK  TIZENHÁROM NAPJA VAN…   Már megint Péntek tizenhárom napja van, De én ettől most sem leszek boldogtalan, Hisz soha nem voltam, nem leszek babonás Attól, ha elhiszi, legyen az bárki más. Ugyanúgy keltem, főztem csirkehúslevest, Semmi nem tudta elvenni jókedvemet.   Ha fekete macska megy át túloldalra, Biztosan dolga van.

csütörtök, 2023. január 12. 10:57, Nézettség: 108

                TI, AKIK EGYKOR A DONNÁL ELESTETEK… A Doni katasztrófa emléknapján.   Ti, akik egykor a Donnál elestetek, Örökre maradjon meg az emléketek. Véreteket hullattátok Hazáért, Talán a gőgös hatalmi érdekekért, Hiszen a katonának parancsra menni Kell, nem lehet azt sohasem megtagadni.

szerda, 2023. január 11. 11:57, Nézettség: 97

                HAJDANÁBAN, DANÁBAN, MIKOR ÉN IS  BEATLES FRIZURÁT HORDTAM.      Időközönként kutakodom az életem során rólam készült, archívumomban lévő régi fényképek között. Ma reggel is ezt tettem és egy 1964 – ben készült, úgynevezett Beatles frizurás fotóra bukkantam és akkor az emlékezetem tárházából előbányásztam az ezzel kapcsolatos információkat.

kedd, 2023. január 10. 12:13, Nézettség: 107

              26 ÉVVEL EZELŐTT ÍRTAM EZT A CIKKET, DE MA IS VÁLLALOM MINDEN SORÁT, GONDOLATÁT, MERT BÉKESSÉGGEL ÍRTAM.   MEGBOCSÁTÓ SZERETET…         A Túlvilág júliusi számában egy cikk jelent meg „Szekta vagy üdvhadsereg” – címmel Kardos Vera megfogalmazásában. Az írásban sok olyan állítás van, amely féligazságokon, félreértéseken, félre és belemagyarázáson alapszik.

vasárnap, 2023. január 8. 09:12, Nézettség: 114

    WASS ALBERT: ÜZENET HAZA 115 évvel ezelőtt született a nagyszerű költő – író, Wass Albert. Gyönyörű versével szeretnék megemlékezni róla saját előadásomban, amelyet egy váratlan felkérésnek eleget téve olvastam fel Békéscsabán 2013. 05. 29 – én. Üzenet haza   Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó.

szerda, 2023. január 4. 17:05, Nézettség: 111

                KÉTSZÁZ ÉVE SZÜLETTÉL  PETŐFI SÁNDOR…   Kétszáz éve születtél Petőfi Sándor, Aki nemcsak jó költő, hanem egy bátor Hazafia is voltál Magyarországnak, Általam is hőn szeretett Hunniánknak.

kedd, 2023. január 3. 10:28, Nézettség: 91

                11 ÉVVEL EZELŐTT ÍRTAM, DE MA IS VÁLLALOM MINDEN SZAVÁT, GONDOLATÁT:   JANUÁRBAN, ENYHE TÉLBEN…   Januárban enyhe Télben, Fény nélküli csendes éjben, Igazzá váló mesékben, Derűs kedvű ölelésben, Szomorkásan vagy keményen, Nappalokban, éjszakákban, Édes álmot adó ágyban, Elbujdosott Napsugárban, Szerelemben csalódásban, Hiszek én a nagy csod...

hétfő, 2023. január 2. 11:47, Nézettség: 82

                TEGNAP VOLT A BÉKE VILÁGNAPJA…   Tegnap volt a Béke Világnapja Emberek, Akik jelenleg a Földön éltek, léteztek. Merjetek végre összefogni mindazokkal, Kiknek erre szükségük lenne elég okkal Ahhoz, hogy Szeretetben, Boldogságban élve Nézhessenek egy szebb és jobb jövő elébe.

vasárnap, 2023. január 1. 15:08, Nézettség: 90

             „LÁTOM FIAM TANULTÁL, A KÖNYVET IS  OLVASTAD! STABIL KETTES!”      Ahogyan múlnak az évtizedek, évek, napok a hátam mögött, egyre többször elevenednek meg előttem a gyermek és ifjúkorom kitörölhetetlen, felejthetetlen emlékei.

vasárnap, 2023. január 1. 11:18, Nézettség: 96

                KÉTEZERHUSZONHÁROMBAN SEM FOGADKOZOM…   Kétezerhuszonháromban sem fogadkozom, Mert múltamat ma is teljesen felvállalom. Két hónap múlva belépek a hetvenötbe, De nem szeretnék még menni az Öröklétbe, Hiszen úgy érzem, feladatom van még bőven, Tennivalóm az írások terén a jövőben.

804 bejegyzés | 9 / 81 oldal