2020 -

csütörtök, 2020. január 30. 10:41, Nézettség: 495

                LEVÉL ÉDESANYÁMNAK   Anyám, hozzád írom ma levelem, Anyám, ma csend dalol a szívemen. Ne sírj értem álmatlan éjszakán, Anyám, olyan szép az élet Dobán. Igaz amit elmondok ma neked: Nem beteg már, felgyógyult gyermeked. Anyám, fogadd szépen a levelet, Vigasztalni akarom szívedet.

kedd, 2020. január 28. 12:21, Nézettség: 363

             VOLT CSELÉDEK  MULATÓJA   Hej, cigányok, cigányok, Szóljon a muzsikátok! Ifjú szívünk lobogjon, Sarkunk táncra forduljon, Elmúlt már a rossz idő, Nincsen csendőr, intéző!   Nincsen, aki kopogjon, Ablakunkon hajnalon! Három éjjel mulatunk, Senkinek sem tartozunk, Tüzesebb lett a borunk, Szép lányokkal vigadunk.

kedd, 2020. január 7. 10:04, Nézettség: 421

                FA VAGYOK ÉN…   Fa vagyok én lombtalan őszi fa Melyre tavasz többé nem virula Tavasz se volt már újra itt a tél Szivem szerelmem jövél s elmenél   Boldog valék de hamar elmula Boldogságomnak tündér kapuja Ifju voltam szerelmem lobogott S öreg vagyok szép időm elszállott   Jöjj ifjuság szívemnek tavasza Ó jöjj vissza hadd lássalak újra Jöjj s...

péntek, 2020. január 3. 10:55, Nézettség: 360

                ÁLMODTAM   Édesanyám, álmodtam az éjjel. Azt álmodtam, hogy boldog vagyok! Hogy ölemben van az egész világ, A mennyország és a csillagok !… Fejtsd meg, anyám, fejtsd meg ezt az álmot, Bírom – e majd én a mennyországot?   Fiam, ki boldogságról álmodik, Hite elvész, elveszti Isten. Lát sok tündéri, fényes ragyogást S lába előtt tűnik el az Éden.

4 bejegyzés | 1 / 1 oldal